Το Θεατρικό Εργαστήρι Μικρασιατών Θήβας σε Οινόφυτα και Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

17-12-2015

















Το Θεατρικό Εργαστήρι Μικρασιατών Θήβας ταξιδεύει εκτός Θήβας και παρουσιάζει το παραμύθι της Λεμονιάς Κουτσοβασίλη « Το Χριστουγεννιάτικο γράμμα που έχασε το δρόμο » σε μουσική και στίχους Σταμάτη Μπρίκα, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:00 στο Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας στα Οινόφυτα και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκόβρυσης-Πεύκης μετά από πρόσκληση του Κ.Ε.Δ. και του ΠΕ.Α.Π. του Δήμου και του Συλλόγου Μικρασιατών «ΙΩΝΊΑ» Λυκόβρυσης-Πεύκης.






















«Ένα Χριστουγεννιάτικο γράμμα που … πρέπει να βρει το δρόμο του, μια ειρηνική χώρα, ένας σοφός δήμαρχος και ένας καλός λύκος με μια σπουδαία αποστολή!






















Θα καταφέρει ο ήρωας να βρει το θάρρος για να ξεπεράσει τα εμπόδια; Θα νικήσει τους φόβους του; Όταν οι καλοί φίλοι στηρίζουν ο ένας τον άλλο … γίνονται τα μεγαλύτερα θαύματα!»

Ένα παραμύθι για τη δυσκολία της προσπάθειας, για τη δύναμη και το θάρρος, για την αγάπη και την αλληλεγγύη, τον σεβασμό και την διαφορετικότητα. Ένα παραμύθι για παιδιά και γονείς.


Παίζουν: Αγνή Ασημάκη Γιάννης Δελβενακιώτης Λεμονιά Κουστοβασίλη Σταμάτης Μπρίκας Ελένη Τζούμαρη Όλγα Τσιμπίδα Ηλίας Τσώλης Νίκος Τριανταφύλλου Και ο Άγιος Βασίλης Σκηνικά : Λένα Αγαπάκη-Αναδιώτη


 Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια