Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ !!! ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 42 ο ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!!

30-1-2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο τής Ομάδας μας συγχαίρει την Ιστορική Ομάδα τού ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ , για την Νίκη της στον μεταξύ μας Αγώνα τής Ημιτελικής Φάσης τού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου τής Ε.Π.Σ.Βοιωτίας και για την πρόκριση της στον Μεγάλο φετινό 42 ο Τελικό .
Δηλώνει , Υπέρμετρη Υπερηφάνια για τούς Ποδοσφαιριστές και τον Προπονητή τής Ομάδας μας κ. Βαγγέλη Φράγκα πού με την απόδοση τους τίμησαν την 40 χρονη Ιστορία της , κάνοντας όλη την Ποδοσφαιρική Βοιωτία να εκφράσει τον Θαυμασμό της .

Χαιρετίζει την εντυπωσιακή παρουσία των Φιλάθλων μας στο Γήπεδο τού Αγίου Σπυρίδωνα , όπου στήριξαν ένθερμα τις προσπάθειες των Ποδοσφαιριστών μας για την πραγμάτωση τού Ονείρου τής συμμετοχής τής Ομάδας μας στον μεγάλο φετινό 42 ο Τελικό τού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου τής Ε.Π.Σ.Βοιωτίας . Χάσαμε μία Μεγάλη Μάχη , αλλά είμαστε Υπερήφανοι για την Ομάδα μας , πού σε κάθε Αγώνα της πρεσβεύει Πολιτισμό , Αλληλεγγύη και Ευγενή Άμιλλα . Φέτος η Ομάδα μας συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής , και προετοιμάζουμε μία εντυπωσιακή Φιέστα , με την προσδοκία να συμπίπτει και με την κατάκτηση τού Πρωταθλήματος τού Β ' Ομίλου τής Β ' Ε.Π.Βοιωτίας , και την επάνοδο της στην Α ' Ε.Π.Σ.Βοιωτίας .

Με Τιμή , Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Αρμόδιος : Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

0