Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

13-1-2016


















 Πρώτος με 869 ομιλίες-παρεμβάσεις στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την έναρξη της θητείας του τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τέλους του 2015 αναδείχτηκε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

Ο αεικίνητος Ευρωβουλευτής βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας που ανακοίνωσε το αξιόπιστο σύστημα «ΜEP Ranking», το οποίο καταγράφει τη δραστηριότητα των μελών της Ευρωβουλής και αξιολογεί την παρουσία τους από πλευράς ομιλιών – παρεμβάσεων στην Ολομέλεια, ερωτήσεων κλπ. Ο Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» και Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Νότης Μαριάς, μέσω της «πρωτιάς» που κατέλαβε έκανε αισθητή την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρωβουλή και ανέδειξε κατά κύριο λόγο τα προβλήματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας από την εφαρμογή των σκληρών πολιτικών λιτότητας και των μνημονίων.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται με 858 ομιλίες ο Κροάτης Ευρωβουλευτής Ivan JAKOVCIC και ακολουθεί τρίτος ο Πορτογάλος Miguel VIEGAS με 619 ομιλίες. Στην τέταρτη θέση αναδείχτηκε ο Ιταλός Fabio-Massimo CASTALDO με 611 ομιλίες ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Ρουμάνος Docu-Claudian FRUNZULICA με 606 ομιλίες.

Επισυνάπτεται η ιστοσελίδα της αξιολόγησης που παρουσιάζει τον αντίστοιχο πίνακα και τα στοιχεία


www.mepranking.eu/8/ep.php?order=CRE


Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/01/blog-post_189.html

Σχόλια