ΤΕΕ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

15-1-2016


Λαμία 15-01-2016

Δελτίο τύπου για τη συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φθιώτιδας κ. Αποστόλη Καραναστάση την Παρασκευή 15-1-2016


Συνάντηση με θέμα το ασφαλιστικό πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς ανάμεσα στη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος και το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστόλη Καραναστάση.

















Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς κ. Αθανάσιος Λυκόπουλος ενημέρωσε τον βουλευτή για την απόφαση του Τμήματος που ζητά την άμεση απόσυρση του προσχεδίου του ασφαλιστικού και την αντίθεση του Τμήματος στην όλη αρχιτεκτονική του, που θα οδηγήσει σε περεταίρω συρρίκνωση της οικονομικής δραστηριότητας και τη μείωση των πόρων των ασφαλιστικών ταμείων. Πολύ περισσότερο αυτή την περίοδο που χιλιάδες συμπολιτών μας βρίσκονται στην ανεργία και πλήθος νέων επιστημόνων μεταναστεύουν στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας.















Από την πλευρά του ο κ. Καραναστάσης ενημέρωσε τη Διοικούσα Επιτροπή για τις απαντήσεις του Υπουργού σε ερωτήματα βουλευτών και τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια να διορθωθούν τα κακώς κείμενα σε όφελος των ασθενέστερων και στην καταπολέμηση της ανεργίας που είναι και το βασικό αίτιο της σημερινής κατάστασης των ασφαλιστικών ταμείων.

Και οι δυο πλευρές δεσμευτήκαν να εντατικοποιήσουν τη συνεργασία τους πάνω στο θέμα ώστε να μη κινδυνεύσει το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και να τεθούν εκτός επαγγέλματος χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια