ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων για διάκριση εκπαιδευτικών

21-1-2016

















Λιβαδειά, 21 Ιανουαρίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Λεβαδέων επιθυμεί να εκφράσει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς κ.κ. Δρ. Καλοβρέκτη Κωνσταντίνο (ΕΠΑ.Λ. Λιβαδειάς) και Παπακώστα Γεώργιο (ΕΚ Λιβαδειάς), οι οποίοι διακρίθηκαν μαζί με άλλους 28 Έλληνες συναδέλφους τους στο φετινό παγκόσμιο πρόγραμμα Microsoft Innovative Educator (MIE) Expert.

 Κάθε χρόνο η Microsoft επιλέγει καινοτόμους
εκπαιδευτικούς για να μοιραστούν ιδέες, να δοκιμάσουν νέες μεθόδους και να μάθουν ο ένας από τον άλλον μέσα από μια παγκόσμια κοινότητα, που έχει ως στόχο να βελτιώσει τις επιδόσεις των μαθητών αξιοποιώντας την τεχνολογία.

Οι Microsoft Innovative Educator Experts αποτελούν λαμπρά παραδείγματα εκπαιδευτικών που εφαρμόζουν νέους τρόπους διδασκαλίας μέσα στη σχολική αίθουσα και εμπνέουν τους μαθητές τους να πετύχουν περισσότερα.

Η τιμητική αυτή διάκριση των εκπαιδευτικών, μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς δικοί μας άνθρωποι συνεχίζουν σε πείσμα των καιρών να καινοτομούν και να προσφέρουν στους μαθητές μας τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια καλύτερη και αποτελεσματικότερη εκπαίδευση.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια