Συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου:Έτσι στήνονται τα βενζινάδικα

27-2-2016



















 Ραχήλ Μακρή
















Από τα σάιτ του ΠΑΣΟΚ που έστηναν συνδικαλίστριες της ΝΔ και κομματόπαιδα υπαλλήλους πρατηρίων για υποτιθέμενα επεισόδια σε βουλκανιζατέρ δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Ωστόσο αποδεικνύεται οτι τα στήσανε και τα στήνουν όλοι μαζί ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ


Η είδηση που ήθελε τον αστυνομικό της Ζωής Κωνσταντοπούλου να... αρρωσταίνει εξ αιτίας της, δεν ισχύει και είναι πέρα για πέρα ψευδής, όπως υποστηρίζει το περιβάλλον της πρώην προέδρου της Βουλής.
Απάντηση για όσα έχουν ακουστεί για τον αστυνομικό που εισήχθη σε νοσοκομείο έσπευσε να δώσει σήμερα στενός συνεργάτης της Κωνσταντοπούλου. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «κανένας αστυνομικός δεν εκλήθη να αποτρέψει παράδοση γραφείου ούτε είχε οποιαδήποτε τηλεφωνική επαφή με την τ. Πρόεδρο της Βουλής. Κανένας αστυνομικός δεν υπέστη νευρικό κλονισμό και όλες οι σχετικές «σπαρταριστές» λεπτομέρειες που αναπαράγονται με πιπεράτα σχόλια αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Έτσι στήνονται τα βενζινάδικα

Ως επιστημονικός συνεργάτης της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου και έχοντας άμεση γνώση των γεγονότων που με κανιβαλικό τρόπο παρασκευάζονται και αναμεταδίδονται το τελευταίο διήμερο, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω τα τερατώδη ψεύδη που έχουν αναπαραχθεί και να ζητήσω την αποκατάσταση της αλήθειας:

ΨΕΜΑ 1ο:

«Αστυνομικός της φρουράς της κας Κωνσταντοπούλου νοσηλεύεται με νευρικό κλονισμό, διότι κλήθηκε να αποτρέψει την παράδοση του γραφείου της και δεν άντεξε στις τηλεφωνικές πιέσεις της ιδίας»

«Αστυνομικός της φρουράς της κας Κωνσταντοπούλου νοσηλεύεται με νευρικό κλονισμό, διότι κλήθηκε να αποτρέψει την παράδοση του γραφείου της και δεν άντεξε στις τηλεφωνικές πιέσεις της ιδίας»


Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Κανένας αστυνομικός δεν εκλήθη να αποτρέψει παράδοση γραφείου ούτε είχε οποιαδήποτε τηλεφωνική επαφή με την τ. Πρόεδρο της Βουλής. Κανένας αστυνομικός δεν υπέστη νευρικό κλονισμό και όλες οι σχετικές «σπαρταριστές» λεπτομέρειες που αναπαράγονται με πιπεράτα σχόλια αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας.
Η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού, που αντιμετώπισε άλλης φύσεως πρόβλημα υγείας, ουδεμία σχέση έχει με τα ιστορούμενα και αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο ενός εργαζομένου, τον οποίο θα έπρεπε να έχει προστατεύσει η Υπηρεσία στην οποία ανήκει, δηλαδή η Φρουρά της Βουλής. Δυστυχώς, φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι της Βουλής είναι τόσο προσηλωμένοι στο να ενθαρρύνουν ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα για την τέως Πρόεδρο της Βουλής, ώστε δεν ενδιαφέρονται εάν αυτά τα ψεύδη και οι συκοφαντίες βλάπτουν έναν απλό εργαζόμενο.


Διαβάστε περισσότερα εδώ:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/02/blog-post_515.html


Πηγή:www.newsonly.gr/article.asp?catid=36382&subid=2&pubid=130299273&utm_medium=twitter&utm_source=dlvr.it

Σχόλια