Ζωή Κωνσταντοπούλου:Πατρίδα μας, το άρθρο 120 του Συντάγματος, που η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό μας. Πατρίδα μας, η αντίσταση στην κατάλυσή του.

17-3-2016

 Πατρίδα σημαίνει λαός, πολιτισμός, δημοκρατία, ανεξαρτησία, λαϊκή και εθνική κυριαρχία, σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και το Σύνταγμα.

Πατρίδα μας είναι η χώρα μας, αλλά και η Ευρώπη και ολόκληρος ο κόσμος, όπου όλοι οι άνθρωποι και οι λαοί δικαιούνται να ζουν με αξιοπρέπεια.

Την πατρίδα προδίδουν όσοι ενδίδουν σε Μνημόνια, παραδίδουν λαό, δημοκρατία,δημόσια περιουσία και εκδίδονται σε ευρωγραφειοκρατία,ολιγαρχία.

Νεομνημονιακοί της Κυβ/σης @atsipras και σία και παλαιομνημονιακοί ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι ας μην διαγκωνίζονται διαγωνιζόμενοι σε ψευδοπατριωτισμό.
Ας μην αναζητούν άκομψα προσχήματα καθυστερημένης "ηρωικής εξόδου" ή "διεύρυνσης κυβερνητικής πλειοψηφίας" στη βάση κοινωνικής μειοψηφίας.

Γιατί όλοι τους ανεξαιρέτως παρέδωσαν γη και ύδωρ στους δανειστές, κατέλυσαν τη δημοκρατία, περιήγαγαν πατρίδα και λαό στην πιο δεινή θέση.

Πατρίδα μας, το Σύνταγμα αυτής της χώρας,με κορμό τη λαϊκή κυριαρχία και τα ανθρώπινα δικαιώματα,το Σύνταγμα που εσείς καταλύσατε @atsipras Πατρίδα μας, το άρθρο 120 του Συντάγματος, που η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό μας. Πατρίδα μας, η αντίσταση στην κατάλυσή του.


Πηγή:twitter.com/ZoeKonstant
0