Ο διάσημος τραγουδιστής του 70 Τέρης Χρυσός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή OLA δήλωσε ότι θα αποκαλύψει την πραγματική σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 8 Απριλίου!

22-3-2016

Ο διάσημος τραγουδιστής του 70 Τέρης Χρυσός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή OLA και αιφνιδίασε τους πάντες όταν δήλωσε ότι θα αποκαλύψει την πραγματική σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 8 Απριλίου!

Όταν τέθηκε το κλασσικό, σχετικό ερώτημα, ο Τέρης Χρυσός δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένος: "Αυτό το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Έχω βγει κατ' επανάληψη, έχω μιλήσει, έχω πει, έχω φωνάξει... Θα ήθελα να πω κάτι, όμως. Γιατί δεν ρωτάνε οι δημοσιογράφοι τον ίδιο τον Κυριάκο, μια φορά εκεί που του παίρνουν συνέντευξη; Εμένα με έχουν ρωτήσει... Θα απαντήσω και θα ξεδιαλύνω για πάντα αυτό το θέμα στις 8 Απριλίου, όπου θα κάνω μια συναυλία στο Vinyl Attack Party με τον Άγγελο Πυριόχο. Εκεί θα αποκαλύψω όλη την αλήθεια! 8 Απριλίου! Μέχρι εδώ. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. 8 Απριλίου, όποιος έχει περιέργεια να μάθει τι θα πω, θα τον παρακαλούσα να έρθει". Εκτός από αυτό, ο Τέρης Χρυσός θυμήθηκε πώς ξεκίνησε το τραγούδι: "Ξεκίνησα, όταν ήρθαμε οικογενειακώς από την Τουρκία, να πουλάω φιστίκια στην Τρούμπα. Κι εκεί ξεκίνησα δειλά- δειλά να τραγουδάω".

Η ζωή του στην Τρούμα δεν ήταν εύκολη. "Κάποια στιγμή, στα δέκα μου, με ξεμονάχιασαν δύο διερμηνείς και αποπειράθηκαν να με βιάσουν, σε ένα πάρκο κοντά στην Τρουμπα. Εγώ πονηρός μικρός, τότε, το κατάλαβα και φώναξα "αστυνομία" και έτσι τη γλίτωσα" είπε χαρακτηριστικά


Πηγή:www.news.gr/lifestyle/gossip/article/259493/terhs-hrysos-stis-8-aprilioy-tha-apokalypso-thn-alh.html
0