Άθλια επίθεση στελεχών του ΚΚΕ στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.Η Ραχήλ Μακρή απαντάει με έγγραφα φωτιά και αποκαλυπτει τον πραγματικό ρόλο του ΚΚΕ.

12-3-2016


















Ραχήλ Μακρή


1.Το #ΚΚΕ κατηγορεί ψευδώς τη @ZoeKonstant ότι δεν στήριξε τις προτάσεις του κατά τη θητεία της ως ΠτΒ. ΙΔΟΥ οι αποδείξεις του ψεύδους.



















Ερωτηματα γεννά η ύποπτη στάση καθώς και το γεγονός της επίθεσης από στελέχη του, στο πρόσωπο της πρώην προέδρου. Αντί να ασκούν αντιπολίτευση συκοφαντούν αυτούς που αρνήθηκαν να προδώσουν και να κοροϊδέψουν τον λαό. Το ψέμα εχει κοντά ποδάρια και μετά την αθώωση και του Στουρνάρα στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας, έπεσαν οι μάσκες.

2.Το ‪#‎ΚΚΕ‬ θυμήθηκε ξαφνικά παλι την πρώην πρόεδρο της Βουλής και στελέχη της στο Τουιτερ συκοφαντούν και επιτίθονται με ανυπόστατες κατηγορίες και ψεύδη. Αντί να ζητούν τα ρέστα από αυτούς που αρνήθηκαν να προδώσουν τον λαό και να ασκούν αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς καλό θα ηταν να απαντήσουν για την ψηφο τους στην διάσκεψη των προέδρων για την ψήφιση του μνημονίου. Να σημειώσουμε πως εαν ηταν ΟΧΙ το μνημόνιο δεν θα ερχόταν ποτέ στην Βουλή για να ψηφιστεί.

Η ιστορία κατέγραψε και όσο τραμπουκισμό και ύβρεις και αν εξαπόλυσετε δεν σβήνετε ο Ρόλος σας, ούτε η αλήθεια.

3.Τα δεκανίκια του συστήματος σε χυδαία επίθεση. Κατά τ αλλα έβγαζαν ανακοινώσεις οταν επιτέθηκαν σε βουλευτή τους. Η υπέρτατη υποκρισία. Οι μάσκες πέφτουν και όσο και αν τραμπουκιζετε η αλήθεια αποκαλύπτει τον ευατο της. Εαν είχατε καταψηφίσει στην διάσκεψη το μνημόνιο δεν θα ερχόταν ποτέ στην Βουλή.

www.facebook.com/rachel.makri 


Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/03/blog-post_819.html

Σχόλια