Ζωή κατά Τσίπρα: "Χαζοχαρούμενα μοίραζε τριαντάφυλλα στη Σμύρνη..."

16-3-2016

















 Μύδρους εξαπέλυσε για άλλη μια φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του Αλέξη Τσίπρα...
αλλά και υπουργών για τη στάση τους απέναντι στο προσφυγικό αλλά και για το πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στην Τουρκία.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «μοιραίο και άβουλο» και τόνισε με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη Σμύρνη ότι «χαζοχαρούμενα μοίραζε τριαντάφυλλα με τον πρωθυπουργό μιας χώρας που παραβιάζει συνεχώς τα ανθρώπινα δικαιώματα προσβάλλοντας τους αγώνες που έχουν δοθεί για αυτά».

Από τα βέλη της κυρίας Κωνσταντοπούλου σε εκδήλωση στο δημαρχείο Καισαριανής το βράδυ της Τρίτης για το προσφυγικό δεν γλίτωσαν οι Αριστείδης Μπαλτάς και Γιάννης Μουζάλας για τις δηλώσεις που έχουν κάνει για την κατάσταση στην Ειδομένη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε προκλητικές και επικίνδυνες τις δηλώσεις του υπουργού Πολιτισμού ότι η εικόνα της Ειδομένης τιμά την Ελλάδα καθώς και τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής ότι η ιστορία φέρει την ευθύνη για το προσφυγικό.

Για αυτή καθ' αυτή την κατάσταση στην Ειδομένη, τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φέρει την ευθύνη για την εικόνα που υπάρχει εκεί λέγοντας ότι δεν διαπραγματεύεται αλλά παζαρεύει ανθρώπινες ζωές για να εξασφαλίσει οφέλη στο θέμα της αξιολόγησης της οικονομίας.



Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/03/blog-post_958.html

Σχόλια