Αποκαλύψεις Λεβέντη: Η Φώφη μου ζήτησε συνεργασία και να μοιραστούμε τις χρηματοδοτήσεις! Δεν συνεργάζομαι με τα ερείπια του ΠΑΣΟΚ

23-3-2016















 Σχετικά με τις ζυμώσεις στον χώρο της κεντροαριστεράς, αλλά και τις απόψεις της Φώφης Γεννηματά για τον κ. Λεβέντη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ήταν σήμερα αποκαλυπτικός.

Μιλώντας νωρίτερα στο πρωινό του Μega ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, συναντήθηκε προ μηνός με την ίδια και τον σύζυγό της ο οποίος και του πρότεινε διατήρηση σφραγίδων και χρηματοδοτήσεων στα κόμματα, αλλά εκλογική συνένωση.

«Συμφωνίες με βάση χρηματοδοτήσεις και σφραγίδες δεν κάνω», είπε και υποστήριξε πως αφού έδωσε αυτή την απάντηση δεν του εστάλη προσκλητήριο από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
«Το ανήθικο είναι να λένε ότι δεν έχω σοβαρότητα ενώ κάνανε τέτοια πρόταση», διευκρίνισε. «Εμείς μπήκαμε με εντολή της νεολαίας να τα αλλάξουμε όλα», πρόσθεσε, λέγοντας «τι θα πει ο κόσμος που με ψήφισε;».

Ο Βασίλης Λεβέντης υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να ενωθεί με «κανέναν από αυτούς, κάνοντας λόγο για «ερείπια του παλιού ΠΑΣΟΚ».

Για τις δημοσκοπήσεις εκτίμησε ότι το κόμμα του δεν βρίσκεται υπό πίεση και πως χωρίς αναγωγή, το ποσοστό του φθάνει στο 2,6% επί συνόλου 56%. «Όταν στο 56% έχει 2,6%, στο 100% πόσο έχεις;», ρώτησε με νόημα.


Πηγή:iefimerida.gr

Σχόλια