Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Στάθης Παναγούλης για το προσφυγικό

15-3-2016

 Μέσω της προσωπική του σελίδας στο Facebook

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση εξαπολύει, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Στάθης Παναγούλης, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην Ειδομένη και τους τρόπους αντιμετώπισης της συγκεκριμένης κατάστασης από την κυβέρνηση.

Αναλυτικά, έγραψε τα εξής:
«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ..

Απαθής η Κυβέρνηση παρακολουθεί την τραγωδία των προσφύγων στη χώρα μας. Αποτέλεσμα της δραματικής κατάστασης των κατατρεγμένων συνανθρώπων μας, είναι οι ανίκανοι κυβερνητικοί διαχειριστές , αυτής της κρίσης. Τοποθετήθηκαν σε πόστα ανθρωπιστικής βοήθειας, άνθρωποι , που είναι ανίδεοι, ανεύθυνοι και μάλλον αναίσθητοι , στο δράμα που συντελείται στα λασπόνερα της Ειδομένης, στις τρώγλες του Πειραιά και στα νησιά μας. " Ανθρωποι ποντίκια " δηλαδή πρόσφυγες και μετανάστες αργοπεθαίνουν στη χώρα μας και δυστυχώς αφήνουν παγερά αδιάφορους τους διαχειριστές του προσφυγικού θέματος.

΄Εστω κι αυτή την στερνή στιγμή , ας μεριμνήσει η Κυβέρνηση , να τοποθετηθούν καταλύματα για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στην Ειδομένη , στον Πειραιά και στα νησιά μας, ώστε να καλύπτονται οι καθημερινές τους ανάγκες όπως ο αξιοπρεπής ύπνος τους, η καθαριότητα, η θέρμανση και φυσικά η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ευτυχώς το φιλότιμο και η περηφάνεια ορισμένων πολιτών , τιμούν την Ελληνική φιλοξενία.- «.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr
0