ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων προς τους μ αθητές και μαθήτριες του Σκακιστικού Ομίλου Λιβαδειάς

8-4-2016


















Λιβαδειά, 8-4-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δήμαρχος Λεβαδέων επιθυμεί να εκφράσει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια στους 38 μαθητές και μαθήτριες του Σκακιστικού Ομίλου Λιβαδειάς, οι οποίοι συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 στη Χαλκίδα και στο οποίο συμμετείχαν 400 μαθητές και μαθήτριες από τη Βοιωτία, Φωκίδα και Εύβοια. Ο Σκακιστικός Όμιλος Λιβαδειάς συμμετείχε σε όλες τις κατηγορίες, νηπίων, Δημοτικών Σχολείων – Γυμνασίων και Λυκείων και οι αθλητές του Συλλόγου απέσπασαν συνολικά 21 μετάλλια.

Η διάκριση τους αυτή, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, καθώς οι μαθητές μας όχι μόνο ασχολούνται με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πνευματικό άθλημα, αλλά και για το γεγονός ότι τα καταφέρνουν περίφημα αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις.

Εύχομαι στους μαθητές να συνεχίσουν να ασχολούνται με την ίδια αγάπη με το σκάκι και να μας εκπλήσσουν με τις πολύ σημαντικές τους επιτυχίες. Εμείς, από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο την προσπάθεια του Σκακιστικού Ομίλου για την προαγωγή του αθλήματος στον Καλλικρατικό Δήμο Λεβαδέων.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια