«Απαιτείστε να συνεχιστεί η απεργία στα ΜΜΕ για να ηρεμήσει το νευρικό σας σύστημα», έγραψε στο Facebook o επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης...

23-4-2016
















 «Απαιτείστε να συνεχιστεί η απεργία στα ΜΜΕ για να ηρεμήσει το νευρικό σας σύστημα», έγραψε στο Facebook o επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης...

Τη δόξα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, φαίνεται πως ζήλεψαν αρκετοί στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά τη Θεανώ Φωτίου, αλλά και μια σειρά άλλων στελεχών που θεωρούν πως οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία, τη σκυτάλη πήρε ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, Τάσος Πολιτίδης με αναρτήσεις του στο facebook.

Ο κ. Πολιτίδης, συνεχίζοντας ένα απίστευτο κρεσέντο αόριστων επιθέσεων σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ, μετά και την ανεκδιήγητη ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας ήταν συντάκτης και ακόμα δεν έχει εξηγήσει, «για δημοσιογράφους που υποκίνησαν αγρότες να χαλάσουν την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ», την ημέρα των επεισοδίων έξω από το κτίριο της πρώην Νομαρχίας, επανέρχεται με αφορμή την απεργία των δημοσιογράφων.

Στο νέο του σχόλιο, ο κ. Πολιτίδης παρακινεί τους πολίτες να απαιτήσουν τη συνέχιση της απεργίας προκειμένου να ηρεμήσει το νευρικό σύστημα και να επικρατήσει γαλήνη και ηρεμία σε όλους.
Προφανώς ο κ. Πολιτίδης και πολλοί άλλοι στο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούν ότι ευνοούνται από την συνεχιζόμενη απεργία στα ΜΜΕ καθώς οι πολίτες αναζητούν άλλες πηγές ενημέρωσης για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Ολόκληρο το σχόλιο του κ. Πολιτίδη έχει ως εξής: «Εάν αυτές τις ημέρες νιώσατε ηρεμία και γαλήνη, εάν ισορρόπησε το νευρικό σας σύστημα, εάν ερωτευτήκατε λίγο παραπάνω, εάν αγαπήσατε τους άλλους γύρω σας και νιώσατε να σας πλημμυρίζουν αισιόδοξες σκέψεις, … Εάν, λέω εάν, δεν θέλετε να τα χάσετε όλα αυτά, απαιτείστε να συνεχίσει η απεργία στα ΜΜΕ.»


Πηγή: kozanimedia.gr

Σχόλια