AΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤ.

13-5-2016













Panos Leliatsos





















 Προ 9μηνου και ενώ η χώρα οδηγούνταν στην επιβολή των capital control με απόφαση της κυβερνήσεως σε αγαστή συνεργασία με την ΤτΕ είχαμε αποκαλύψει τις εγκληματικές πολιτικές
και τις μεθοδεύσεις αυτών που καταστρέφουν την χώρα. Εκεινη την εποχή προσέφυγα στα αρμόδια Ευρωπαϊκά οργανα αποστέλλοντας αναφορά με όλα τα σχετικά έγγραφα τα οποία απεδείκνυα το μέγεθος της απάτης. Η πρώτη απαντητική επιστολή που παρέλαβα από τον αρμόδιο επίτροπο αναφορών με παρέπεμπε στα Ελληνικά δικαστήρια κατόπιν κοινοποιήσεως στης ΕΚΤ πράγμα και το οποίο έπραξα αλλά απάντηση δεν έλαβα. Σήμερα 9 μήνες μετά παρέλαβα επιστολή στην οποία μου απαντούν πως η αναφορά γίνεται αποδεκτή και θα έρθει στο Ευρωπαϊκο κοινοβούλιο προς συζήτηση.

 Η απαντητική επιστολή που παρέλαβα και την οποία μπορείτε να διαβάσετε αποκαλύπτει πως έχουν επιληφθεί τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα και έχουν ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα. Ητοι σημαίνει πως το πόρισμα της εν λόγω έρευνας που αποδεικνύει με αδιάσειστα στοιχεία την παράνομη επιβολή των capital control ανοίγει την πόρτα για μαζικές διεκδικήσεις και αποζημιώσεις έναντι του Ελληνικού δημοσίου της ΤτΕ αλλά και της ΕΚΤ.






































https://www.facebook.com/panagiotis.leliatsos/posts/1197089626997770?pnref=story


 Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/05/a.html

Σχόλια