Υποβολή αιτήσεων εθελοντών για τη δημοτική κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων

20-5-2016

















ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 20 Μαΐου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Λεβαδέων επιθυμώντας να συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο στην ανάπτυξη της εθελοντικής δράσης και της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο έχει συστήσει Μητρώο Εθελοντών στο Δήμο Λεβαδέων.

Στο μητρώο εθελοντών μπορούν να εγγραφούν όσοι κάτοικοι και δημότες του Δήμου Λεβαδέων επιθυμούν να συνδράμουν τις Υπηρεσίες του Δήμου σε διάφορους τομείς, όπως η κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, η πολιτική προστασία, η προστασία του περιβάλλοντος, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός κ.λ.π. υποβάλλοντας σχετική αίτηση. Στο μητρώο αυτό καταγράφεται η συμμετοχή των εθελοντών σε δράσεις του Δήμου Λεβαδέων και με αυτό τον τρόπο πιστοποιείται η απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας από τους συμμετέχοντες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική φόρμα εθελοντή στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων www.livadia.gr, - ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ή στο Δημοτικό Κατάστημα (Σοφοκλέους 15, 1ος όροφος).

Ειδικότερα, ενόψει της επικείμενης έναρξης λειτουργίας της δημοτικής κατασκήνωσης του Δήμου Λεβαδέων στη θέση “Παλιομηλιά Ελικώνα” που θα λειτουργήσει κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου, παρακαλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, ηλεκτρονικά στο e-mail: egerokonstanti@livadia.gr με fax στο 22613-50880 ή στην αρμόδια υπάλληλο κα Ε. Γεροκωνσταντή (τηλ.: 22613-50864, 1ος όροφος). Θεωρούμε ότι η ανταπόκρισή σας θα συμβάλλει καθοριστικά στη λειτουργία της δημοτικής κατασκήνωσης, ως κοινωνικής δομής με σημαντικά οφέλη για τους δημότες μας, για αυτό σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.



Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια