Γιάννης Κάϊρας:Μια ρήση σας χαρίζω κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πανελλαδικά και τοπικά " Ουαί εσάς Γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί "!

31-5-2016




















Γιάννης Κάϊρας μέλος της Πλεύσης Ελεύθεριας Νομού Μαγνησίας σε ανάρτηση του στο facebook


















Ο Δήμος Βόλου με 50% πραγματική ανεργία, μια πραγματικότητα που την ζούμε καθημερινά οι Βολιώτες μέσα στις οικογένειες μας. Ο Βόλος με τα προσφάτως κλειστά εργοστάσια Κόκα Κόλα και Ιμάντα και τις εκατοντάδες απολύσεις στην Βιομηχανική του ζώνη , με την μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων στην εμπορική του αγορά να είναι τα πωλείται / ενοικιάζεται, η πόλη με τις περισσότερες αιτήσεις πολιτών πλυθησμιακά για ένταξη σε κοινωνικά συσσίτια, αποκλείεται από την Υπουργό Θεανώ Φωτίου και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, από τις πόλεις που θα ωφελούνταν από το ελάχιστο κοινωνικό εισόδημα Αλληλεγγύης !

Φυσικά οι τοπικοί Βουλευτές Του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και οι δημοτικοί του σύμβουλοι παρέα με την Υφυπουργό Χρυσοβελώνη από τον καημό τους, στήσανε με την Δημοτική αρχή του Μπέου πανηγυράκι με μπάντες παιάνες και πυροτεχνήματα για να υποδεχθούνε τον έτερο υπουργό του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Δρίτσα.

Μια ρήση σας χαρίζω κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πανελλαδικά και τοπικά " Ουαί εσάς Γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί "!

Δείτε σχετικό δημοσίευμα απο το volosnow.gr


Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/05/blog-post_666.html?m=1

Σχόλια