Τα πάνω κάτω φέρνει νέα δημοσκόπηση.Μεγάλη έκπληξη η Πλέυση Ελευθερίας.

9-6-2016


 Το φθαρμένο πρόσωπο του κυβερνητικού σχηματισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενάμιση χρόνο μετά την άνοδο στην εξουσία, καταδεικνύει η διαδικτυακή ψηφοφορία του zougla.gr. Η ΝΔ εμφανίζεται να προηγείται με μεγάλη άνεση του ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημα «ποιο κόμμα θα ερχόταν πρώτο αν γίνονταν βουλευτικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή», ενώ αποκαλυπτική για την πολιτική στάση της κοινωνίας είναι η βούληση της πλειονότητας για οικουμενική κυβέρνηση.

Η ψηφοφορία διεξήχθη από τις 31 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου. Συμμετείχαν 1.200 πολίτες που λαμβάνουν μέρος στις διαδικτυακές μας έρευνες, οι οποίες προσεγγίζουν την τάση του εκλογικού σώματος και επιβεβαιώνονται πανηγυρικά. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, οι οποίοι ταλανίζονται από την ανακολουθία λόγων και πράξεων, εκτιμούν ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη να χειριστεί τα μείζονα οικονομικά και εθνικά θέματα και παράλληλα, εκδηλώνουν τη διαφωνία τους σε αποφάσεις που οδηγούν σε συρρίκνωση το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και συνεπώς σε φίμωση της ενημέρωσης.

Την εναλλακτική λύση εκπροσωπεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πρόκειται για τάση που έχει καταγραφεί σε σειρά δημοσκοπήσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα και η οποία συνδέεται με τα μέτρα - θηλιά που έχει υπογράψει η αριστερή κυβέρνηση. Η δυσαρέσκεια των πολιτών μεταφράζεται προς το παρόν -και με δεδομένο ότι η βουλευτική κάλπη δεν θα στηθεί άμεσα- σε ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ.


 Διαβάστε περισσότερα εδώ:
anemosanatropis.blogspot.gr/2016/06/blog-post_985.html
0