ΣΥΡΙΖΑ και Παπανάτσιου σε αγρότες: Για όλα φταίνε τα ΜΜΕ και όχι η πολιτική μας

29-6-2016

















Κλιμάκιο μελών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας με επικεφαλής την βουλευτή του νομού Κατερίνα
Παπανάτσιου πραγματοποίησε περιοδεία χθές στο Ριζόμυλο και όλες τις ευθύνες για τα μέτρα της

Κυβέρνησης τις έριξαν στα Μέσα Ενημέρωσης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.

Η βουλευτής σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος έδωσε… διεξοδικές απαντήσεις σχετικά με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ψήφισε η κυβέρνηση «και τις οικονομικές ελαφρύνσεις που αυτό φέρνει στους αγρότες. Κοινή ήταν η διαπίστωση όλων πως πέρα από τις θετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης χρειάζεται η συμμετοχή των αγροτών σε συνεταιριστικά εγχειρήματα, τα οποία πρέπει να λειτουργούν με τρόπο τελείως διαφορετικό από εκείνο του παρελθόντος.

Από την πλευρά των αγροτών διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μεγάλο έλλειμμα ενημέρωσης για το τι πραγματικά συμβαίνει, εξαιτίας της τεράστιας παραπληροφόρησης που κυριαρχεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.


Σχόλιο Γιάννη Κά'ι'ρα
























Εδώ έχουμε την Κατερίνα Παπανάτσιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ η οποία λέει για άλλη μια φορά όπως και για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών καθώς και του Λαού και τώρα των αγροτών, ότι είναι αποτέλεσμα της παραπληροφόρησης των κακών ΜΜΕ και όχι φυσικά της μνημονιακής πολιτικής του νεοφιλελέ πλέον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κατερίνα Παπανάτσιου όμως, ας δούμε πως έγινε βουλευτής Μαγνησίας, μια κυρία ανύπαρκτη πολιτικά και κινηματικά στην Μαγνησία, πριν να βγεί από την καραμπόλα των εκλογών του Γενάρη του 15, αφού την είχε χώσει ως υποψήφια λόγω ποσόστωσης για γυναίκες στο ψηφοδέλτιο ο Κώστας Πουλάκης τωρινό Γενικός Γραμματέας του υπουργείου εσωτερικών και τότε επαγγελματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πως όμως εξασφάλισε η εν λόγω κυρία γεννηθείς Αλμυρού και διαμένοντος Ζαγοράς την παρουσία της μέσω Κώστα Πουλάκη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας; Πολύ απλά μέσω του κομματικού μηχανισμού που είχε στήσει ο Κώστας Πουλάκης στην Μαγνησία όπου με τα γνωστά μέλη φαντάσματα ( τρενάκια ψηφοφόρων και μόνο) την είχανε διορίσει στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας ως πολιτική γλάστρα που έρχονταν και ψήφιζε στις συνεδριάσεις της τότε Ν.E. μόνο και όταν το θεωρούσε χρήσιμο ο μηχανισμός του Κώστα Πουλάκη.

Δηλαδή με λίγα λόγια, έρχονταν μια φορά στις δέκα απλά για να σηκώσει το χεράκι και τίποτα άλλο.
Φυσικά αυτή η ενέργεια της έγινε συνήθεια τέτοια που και τα Μνημόνια ψήφισε με τα δύο χέρια αλλά και τη διάσπαση του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ τότε και τις περικοπές στις συντάξεις και τον μαρασμό της αγροτιάς και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Κατά τα άλλα κυρία Κατερίνα Παπανάτσιου βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ επειδή η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ φταίει για όλα τα δεινά της Πατρίδας και του Λαού μας, ίσως το βιογραφικό σας και το πως τοποθετηθήκατε στη Βουλή και στηρίξατε και στηρίζεται με πάθος και με πείσμα τα Μνημόνια, μας κάνουν να καταλάβουμε και εμείς τι φταίει. Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας κυρία Κατερίνα Παπανάτσιου με κάθε δήλωση σας.

https://www.facebook.com/yianniskairas/posts/1083258251744734?from_close_friend=1&notif_t=close_friend_activity&notif_id=1467150000800485 


Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/06/blog-post_102.html?spref=fb&m=1

Σχόλια