Πρετεντέρης, Μπόγδανος στα ψηφοδέλτια της ΝΔ....Όλα τα καλά φερέφωνα πρός επαγγελματική αποκατάσταση...

24-7-2046














Στην Νέα Δημοκρατία μάλλον μας κάνουν πλάκα......

Από ότι διαβάζουμε στο πρωτοσέλιδο της "Δημοκρατίας", Μπόγδανος και Πρετεντέρης είναι στο πρέσινγκ από τον Κούλη για να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές!

Ο Γιάννης Πρετετνέρης σε δημοσκόπηση μεγάλης εταιρίας είχε βγει ο πλέον αντιπαθής Έλληνας δημοσιογράφος, ενώ η εκπομπή του "Ανατροπή" αποτελούσε μνημείο μνημονιακής προπαγάνδας και λάσπης εναντίον αντιμνημονιακων. Ο Πρετεντέρης κάθε Δευτέρα βράδυ που είχε εκπομπή συγκέντρωνε εκατοντάδες χιλιάδες μπινελίκια στα social media.

Ο Μπόγδανος από την άλλη μπορεί να μην έχει τα χρόνια του Πρετεντέρη, αλλά είναι τόσο εμετικός που κατάφερε στο επαγγελματικό του ξεκίνημα να φάει και ξύλο.

Νεοφιλελεύθερος, φασίστας από το γνωστό είδος της Ελλάδας δεξιών που είναι νεοφιλελεύθεροι στο να κοπούν μισθοί και συντάξεις αλλά το "φιλελευθεριρίκι" το ξεχνάνε όταν μιλάμε για Χούντα και μετανάστες, οπότε γίνονται ακροδεξιοί! Μάλλον στην Νέα Δημοκρατία τρομάζουν από το ενδεχόμενο να κυβερνήσουν και να εφαρμόσουν το τρίτο Μνημόνιο (που και αυτοί ψήφισαν) και κάνουν κινήσεις για να προκαλούν όσο εμετό χρειάζεται για να μην είναι πρώτο κόμμα!


Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_350.html
0