ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων

21-7-2016
















Θήβα 20/7/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων

Με τον Πρόεδρο κ. Σταμάτη Καλαμιώτη και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Θηβαίων συναντήθηκαν ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Νικολάου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Κοκοντίνης προκειμένου να τους συγχαρούν από κοντά για την εκλογή τους και να συζητήσουν θέματα που απασχολούν το Δήμο και ιδιαίτερα τη νεολαία.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Θηβαίων στα πλαίσια της προσπάθειας για ενίσχυση της συμμετοχής των νέων στη διαχείριση τοπικών υποθέσεων, που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά τους, αλλά και την εξοικείωσή τους με τις αρχές της Δημοκρατίας επαναλειτούργησε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (ΤΟΣΥΝ). Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στις 29 Μαΐου 2016, απ' όπου εκλέχτηκαν τακτικά μέλη οι : Καλαμιώτης Σταμάτιος , Θανάσαινας Παναγιώτης , Πανουσάκης Ιωάννης-Παρασκευάς, Αναστασίου Ιωάννα , Καλογεράκης Νικόλαος , Μελετίου Γεώργιος και Τσαρουχάς Θεμιστοκλής και αναπληρωτές οι: Μπατσούλη Γαρυφαλλιά (Φαίη) , Παπαναστασίου Χαρίλαος (Χάρης), Αγγέλου Νικόλαος, Πολυμεροπούλου Μαρία-Αρτέμης , Κώνστας Παναγιώτης του Σωτηρίου
Ποιο είναι το έργο του ΤΟΣΥΝ:

Έργο του Τοπικού Συμβουλίου Νέων είναι ο εντοπισμός, η ανάδειξη και η παρακολούθηση των αναγκών και των προβλημάτων της νεολαίας σε τοπικό επίπεδο, η ανάληψη, σε συνεργασία με τον οικείο Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων για την πλήρη και ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας των νέων, η μέριμνα για τη λήψη μέτρων με σκοπό την ενεργό και αποτελεσματική συμμετοχή των νέων στην τοπική κοινωνία και η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με αντίστοιχα Τοπικά Συμβούλια Νέων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια