Η Πλεύση Ελευθερίας κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την Ιδρυτική Διακήρυξη-ΒΙΝΤΕΟ

5-7-2016






















 Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο, σήμερα, η Ιδρυτική Διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας από την Ζωή Κωνσταντοπούλου και μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας.



















Η κατάθεση της ιδρυτικής διακήρυξης την ημέρα που ο ελληνικός λαός βροντοφώναξε ΟΧΙ σηματοδοτεί την προσήλωση της Πλεύσης Ελευθερίας στο περιεχόμενο αυτού του ΟΧΙ και την δέσμευσή της να το υπερασπιστεί και να το υπηρετήσει μέχρι τέλους.

Με την κατάθεση της ιδρυτικής διακήρυξης ξεκινά η συγκρότηση της Πλεύσης Ελευθερίας, με ανοιχτές αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και διαδικτυακές πλατφόρμες διαβούλευσης, που θα ανακοινωθούν στις 19 Ιουλίου 2016.

Μετά την κατάθεση της Ιδρυτικής Διακήρυξης η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε:

«Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα. Είναι η μέρα που θυμόμαστε το μεγάλο ΟΧΙ που είπαμε και που εξακολουθεί να ισχύει. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Πλεύση Ελευθερίας, γιατί καταθέσαμε την Ιδρυτική μας Διακήρυξη σηματοδοτώντας ότι το ΟΧΙ θα το υπερασπιστούμε ανυποχώρητα και μέχρι τέλους. Σήμερα είναι και μια μέρα γιορτής, γι’ αυτό το βράδυ στις 8:30 θα πούμε όλοι μαζί «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΙ ΤΟΥΣ», θα τραγουδήσουμε, θα φωνάξουμε, θα βρεθούμε στον Λυκαβηττό στο πάρκινγκ, για να υπερασπιστούμε το θέατρο, για να υπερασπιστούμε την ζωή μας και περιμένουμε εκεί και όλους όσοι νωρίτερα θα διαδηλώσουν σε συγκεντρώσεις για το ΟΧΙ. Ραντεβού το βράδυ».




Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_9.html?spref=fb

Σχόλια