Νοσοκομείο Βόλου..Στιγμές επταετίας απο τον ΣΥΡΙΖΑ....

9-7-2016
















Σχόλιο Γιάννη Κά'ι'ρα μέλος ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Μαγνησίας

Εδώ στην Μαγνησία ζούμε πλέον εποχές επταετίας των Συνταγματαρχών της Χούντας, αφού δεν έχουμε ξαναδεί να παρουσιάζεται ο νέος πρόεδρος του Αχιλλοπούλειου Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βόλου στους εργαζόμενους και στο κοινό του Βόλου με παρόντες στην συνάντηση με τη συμμετοχή του διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας, τον γραμματέα της Νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Κώστα Βογιατζή ( γνωστού από την προσπάθεια του να φιμώσει την ελευθερία του τύπου στην Μαγνησία) και του αναπληρωτή γραμματέα Μιχάλη Καστρινάκη
( επίσης γνωστού λόγω των δηλώσεων του"ήταν ατυχές αποτέλεσμα το Brexit" και "δεν συμφωνούμε με την πολιτική που εφαρμόζουμε αλλά ο λαός την έχει επιλέξει το Σεπτέμβριο"). Δηλαδή εδώ μιλάμε για κομματικό κράτος που ξεπερνά την νοσηρή εποχή του δίπολου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Το "νέο" που ευαγγελίζοταν ο Τσίπρας και η παρέα του Μαξίμου μας εκπλήσσει καθημερινά, αφού μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα έχουμε ξαναδεί τέτοιες καταστάσεις! Σχόλιο /http://e-thessalia.gr/
Μία απαράδεκτη εικόνα αντίκρισαν σήμερα όσοι παρακολούθησαν την πρώτη επίσημη συνάντηση του νέου διοικητή Μ. Δραμητινού με το προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου. Τη συνάντηση, με τη συμμετοχή του διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας, επέβλεπε η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Ο Κώστας Βογιατζής παρέα με τον Μιχάλη Καστρινάκη, πέρασαν το μήνυμα ότι οι διοικήσεις είναι κομματικά εγκάθετες και τις ελέγχει το κόμμα. Ο δε Βογιατζής κυκλοφορούσε στους διαδρόμους κι επαναλάμβανε το σύνθημα «άλλο το κόμμα και άλλο η κυβέρνηση».

Με ποιά λοιπόν λογική συμμετείχε σε μία εσωτερική διαδικασία του νοσοκομείου; Τον κάλεσαν για τραυματιοφορέα, για καθαριστή, για θυρωρό; Ή απλά δεν είχε που να «σκοτώσει» την ώρα του; Οι άνθρωποι δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.


Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_702.html?m=1

Σχόλια