ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στην Χαιρώνεια


17-8-2016


Αυγουστιάτικη Πανσέληνος
στη Χαιρώνεια

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, αποφασίζει να μας μιλήσει σε πρώτο πρόσωπο μέσα από τις καλοκαιρινές της συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.
Η μουσική παράσταση με τίτλο «Το ένα φέρνει τ’ άλλο» έχει σαν βάση της, τραγούδια που αγαπά η ίδια. Τραγούδια από την πορεία της στο μαγικό χώρο της μουσικής, που τη σημάδεψαν ή που σημάδεψε, που ήθελε πάντα να πει από το ελληνικό, αλλά και το διεθνές ρεπερτόριο, τραγούδια που ο κόσμος έχει μέσα του, που το ένα θα φέρνει το άλλο συνδεόμενα με ένα πολύχρωμο νήμα λόγου και συναισθημάτων είτε προσωπικών είτε αποφθεγμάτων και ποιημάτων.

Μια μουσική ιστορία που στόχο έχει στο τέλος της παράστασης να φύγουμε όλοι νιώθοντας ότι τα είπαμε όλα, ότι μιλήσαμε ουσιαστικά, ότι ταξιδέψαμε. Ότι φτάσαμε λίγο πιο κοντά στον προορισμό μας, ο καθένας στον δικό του.

Μαζί της τρεις καταξιωμένοι Έλληνες μουσικοί: Στα πνευστά ο εξαιρετικός μουσικός Θύμιος Παπαδόπουλος, στο κοντραμπάσο ο Σταύρος Καβαλιεράτος και στο πιάνο ο Ακης Μουχλιανίτης Ηχοληψία ο Γιώργος Κορρές.

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016, ώρα 9:00 μ.μ.
ΧΩΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ
Είσοδος ελεύθερη


Πηγή:thivanews.blogspot.gr
0