O Θάνος Ολύμπιος ζωντανά στο Γαλάτσι με ελεύθερη είσοδο (3/9)

2-9-2016

















Καλεσμένη του η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Λιζέτα Νικολάου

Μία από τις τελευταίες καλοκαιρινές παραστάσεις του επί αθηναϊκού εδάφους πρόκειται να πραγματοποιήσει ο χαρισματικός ερμηνευτής Θάνος Ολύμπιος το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου στον Δήμο Γαλατσίου, με την είσοδο ελεύθερη και δωρεάν για το κοινό.
Ο τραγουδιστής που αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες καλλιτεχνικές αποκαλύψεις της χρονιάς, κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο πλατινένιο δίσκο του «Διάφανος Σταυρός» με ολοκαίνουργιες συνθέσεις που του εμπιστεύτηκε ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας σε στίχους κορυφαίων στιχουργών όπως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Λουκίλα Καρρέρ κ.α.

Special guest της βραδιάς είναι η καταξιωμένη τραγουδίστρια του ελληνικού πενταγράμμου Λιζέτα Νικολάου, ερμηνεύτρια μεγάλων δημιουργών όπως ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Δήμος Μούτσης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Μάνος Ελευθερίου, ο Τάκης Σούκας κ.α.
Μαζί, οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές θα χαρίσουν στο κοινό μία μοναδική βραδιά, γεμάτη αληθινά τραγούδια και ερμηνείες που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά.

Ο Θάνος Ολύμπιος θα ερμηνεύσει τραγούδια από την δισκογραφία του με τον Μίμη Πλέσσα αλλά και από την παλιότερη δισκογραφία του με τον Σαράντη Αλιβιζάτο καθώς και αγαπημένα τραγούδια των Δήμου Μούτση και Μάνου Ελευθερίου. Η Λιζέτα Νικολάου θα ερμηνεύσει τραγούδια από την δισκογραφία της με τον Δήμο Μούτση και τον Μάνο Ελευθερίου καθώς και γνωστές επιτυχίες των Μίμη Πλέσσα και Σαράντη Αλιβιζάτου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι (Λεωφόρος Βεΐκου 192) και διοργανώνεται από τον Δήμο Γαλατσίου, στα πλαίσια του φεστιβάλ «Παρέα με τ’αστέρια» του πολιτιστικού οργανισμού της πόλης. Η είσοδος είναι δωρεάν.


Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου

Ώρα Έναρξης: 20:30

Λεωφόρος Βεΐκου 192, Γαλάτσι.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια