ΡΗΓΜΑ στη Νέα Δημοκρατία με ανταρσία που δρομολογεί εξελίξεις - Σε πανικό ο Μητσοτάκης

14-11-2016
















Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, φέρεται να διαφωνεί με τους χειρισμούς και τις στρατηγικές επιλογές της ηγεσίας του κόμματος σε μία σειρά από ζητήματα που μονοπωλούν την κεντρική πολιτική σκηνή.

Κατά τη συνομιλία που είχε ο κ. Μεϊμαράκης με έτερους βουλευτές της ΝΔ, διαφοροποιήθηκε από τη γραμμή του κόμματος για την επικείμενη επίσκεψη Ομπάμα, ενώ για τη διευθέτηση του χρέους υπογράμμισε πως απαιτείται εθνική συνεννόηση.

«Η επίσκεψη Ομπάμα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς ώστε να βεβαιωθεί ο Αμερικανός πρόεδρος πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών απαιτούν αλλαγή πολιτικής για την έξοδο από την κρίση. Και κυρίως απαιτούν εθνική συνεννόηση για τη διευθέτηση του χρέους και τη μείωση των πλεονασμάτων που αποτελούν εθνικούς στόχους και για την επίτευξη των οποίων απαιτείται εθνική συλλογική προσπάθεια» φέρεται να είπε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του real.gr.

Άξιο αναφοράς ότι προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ επιχειρούν να υποβαθμίσουν την επίσκεψη του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ στην Αθήνα, προτάσσοντας την εκλογή Τραμπ ως δεδομένο που μειώνει δραστικά τον αντίκτυπο της στήριξης Ομπάμα στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για να διευθετηθεί το ζήτημα του χρέους.

Όσον αφορά την εθνική συνεννόηση που φέρεται να προκρίνει ως λύση ο κ. Μεϊμαράκης, η ηγεσία της ΝΔ εκτός από την ατέρμονη επικοινωνιακή ένταση που συντηρεί και υιοθετεί, ζητά επί καθημερινής βάσεως εκλογές, γεγονός που καταδεικνύει πως δεν υπάρχει οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πηγή:tvxs.gr

Σχόλια