Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων: “Συνεχίζουμε χάρη σε εσάς”

2-11-2016
















Θήβα 2/ 11/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων: “Συνεχίζουμε χάρη σε εσάς”

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων, συνεχίζοντας τις κοινωνικές του δράσεις για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, ενημερώνει ότι, από το μήνα Ιανουάριο έως και το μήνα Οκτώβριο, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 15 διανομές τροφίμων σε 300 οικογένειες δικαιούχων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα προϊόντα που διανεμήθηκαν το προαναφερόμενο διάστημα: 6 τόνοι ζυμαρικών, 2.700 κουτιά γάλα, 980 εξάδες με αυγά, 1.748 τεμάχια τυροκομικών προϊόντων, 637 τεμάχια νωπού και κατεψυγμένου κρέατος και 500 κιλά ελαιόλαδου. Παράλληλα διανεμήθηκαν και άλλα βασικά είδη διατροφής (όπως κοτόπουλο, φρούτα, οπωρολαχανικά, ρύζι, όσπρια, ζάχαρη, σάλτσες, κα.) είδη ένδυσης- υπόδησης και οικιακής χρήσης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα και εκ περιτροπής τους δικαιούχους του, από προσφορές επιχειρήσεων και πολιτών. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχιστούν οι διανομές είναι να είναι γεμάτα τα ράφια του. Γι’ αυτό το λόγο ζητούμε την συνδρομή επιχειρήσεων και πολιτών και θυμίζουμε ότι έχουν τοποθετηθεί στα Σούπερ Μάρκετ του Δήμου –αμέσως μετά τα ταμεία τους- καλάθια με την ένδειξη «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων», όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη.

Επίσης, το Παντοπωλείο είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:00 προκειμένου να δέχεται δωρεές. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων μπορούν να επικοινωνούν και στο τηλέφωνο 2262350603.

Πράξεις αγάπης και προσφοράς στο συνάνθρωπο φανερώνουν την ευαισθησία μας απέναντι σε θέματα κοινωνικής μέριμνας αλλά και την πραγματική συμβολή μας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Συνεχίζουμε χάρη σε όλους εσάς που προσφέρετε!
Σας ευχαριστούμε!


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια