Ο Πασχ. Τσαρούχας με μέλη του πυρήνα της Πλεύσης Ελευθερίας στον Βόλο


12-3-2017




















Επίσκεψη στον Βόλο και …τσιπουροσυζήτηση με στελέχη της «Πλεύσης Ελευθερίας», είχε σήμερα το μεσημέρι ο δημοφιλής ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος πολιτεύεται ενεργά στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Τσαρούχας βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλία καθώς μίλησε στην Λάρισα (Χατζηγιάννειο) στο πλαίσιο του «3ου πανοράματος Ελληνικού Κινηματογράφου Θ. Αγγελόπουλος» που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας. Ο κ. Τσαρούχας μίλησε για την ταινία «Βασιλική» του Βαγγέλη Σερντάρη, η οποία προβλήθηκε στο πανόραμα και στην οποία πρωταγωνιστεί και σήμερα πραγματοποίησε επίσκεψη στο Βόλο για να συναντηθεί με στελέχη της «Πλεύσης Ελευθερίας».

Ο φωτογραφικός φακός του MYVOLOS.NET εντόπισε τον κ. Τσαρούχα και την παρέα του σε κεντρικό τσιπουράδικο του Βόλου με τη συζήτηση να περιστρέφεται στις πολιτικές εξελίξεις αλλά και την επίσκεψη που προγραμματίζει το προσεχές διάστημα στον Βόλο η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στην παρέα του δημοφιλούς ηθοποιού διακρίναμε τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου κ. Μαργ. Πατσιαντά και τους κ.κ. Θωμά Κλημόπουλο, Γιάννη Κάιρα και Βασ. Ανδρίτσο.


Πηγή:www.myvolos.net/archives/243159

Σχόλια