ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:Μιλάει ακόμη δημόσια και με τηλεοπτική προβολή ο Βενιζέλος.


3-5-2017

























Μιλάει ακόμη δημόσια και με τηλεοπτική προβολή ο Βενιζέλος. O πολιτικός και πραγματικός απατεώνας, που έβαλε στην τσέπη του τη Λίστα Λαγκάρντ. Αυτός που απάλλαξε τον εαυτό του από ποινικές ευθύνες για το PSI με ντροπολογία, αφού κατέστρεψε 15.000 μικροομολογιούχους.
Απάλλαξε τον εαυτό του από ποινικές ευθύνες και για την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά με κλείσιμο της Βουλής. Απάλλαξε τραπεζίτες για τα δάνεια σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Χάρισε στη Siemens τις αξιώσεις του Δημοσίου με άκυρο συμβιβασμό.

Μιλάει ο Βενιζέλος που με τη λίστα Λαγκάρντ στην τσέπη επέβαλε το χαράτσι στους πολίτες κι έβαλε τη ΔΕΗ να το εισπράττει, κόβοντας το ρεύμα στους αδύναμους και χαρίζοντας εκατομμύρια στα συμφέροντα της διαπλοκής.

Τη ΔΕΗ που σήμερα ξεπουλάνε τα μαθητούδια του πρώτου διδάξαντος, που κυβερνούν με τα ίδια κόλπα κι απατεωνιές και με δικής του εμπνεύσεως ντροπολογίες. Και τολμάει ο Βενιζέλος να λέει ότι πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για τα χρέη που φόρτωσε στη χώρα, τρώγοντας και πίνοντας το αίμα του λαού, και να ζητάει να τα πληρώσουν οι πολίτες, οι πολίτες που τους οδήγησε στο θάνατο και την αυτοκτονία.

Τολμάει να ζητάει να απολογηθούμε και για την Επιτροπή που απέδειξε ότι το χρέος είναι παράνομο.
Ο Βενιζέλος έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή. Και τολμάει να μιλάει.
Αυτοί που του το επιτρέπουν, ας τον λουστούν.

Εγώ δεν θα νομιμοποιήσω ποτέ τον ίδιο και τους συνεργούς του στο έγκλημα κατά της πατρίδας μας και του λαού μας.


Πηγή:Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou

Σχόλια