Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟ 37ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ !!!

3-7-2017


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΗΒΑΣ '' ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ ''
Θήβα 1-7-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο σύλλογος Σαρακατσαναίων Θήβας <<Τα Κονάκια>> συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις του 37ου Πανελληνίου Ανταμώματος Σαρακατσαναίων στα Περτουλιώτικα λιβάδια στις 24 και 25 Ιουνίου με το χορευτικό του τμήμα.

Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το « 2ο Βιωματικό Καραβάνι» της Σαρακατσάνικης Ζωής με την συμμετοχή αρκετών Σαρακατσάνων που επέλεξαν να ζήσουν αυτή τηνεμπειρία με την συμμετοχή και του Συλλόγου μας.Το Καραβάνι ξεκίνησε απο το παρεκκλήσι της Αγίας Κυριακής Περτουλίου, με τόπο προορισμού τον χώρο του Ανταμώματος στα Περτουλιώτικα Λειβάδια όπου εκεί στήθηκαν οι τσατούρες.Η διαδρομή πραγματοποιήθηκε στο ιδιαιτέρως ειδυλλιακό τοπίο του όρους Κόζιακα.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο μεγάλο γλέντι με συμμετοχή πλήθους επισκεπτών στην πλατεία της Ελάτης.

Η κύρια εκδήλωση του Ανταμώματος, άρχισε το πρωί της Κυριακής με αρκετό κόσμο και με αρκετά υψηλή θερμοκρασία.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορευτές μας που πήραν μέρος στο 37ο Πανελλήνιο Αντάμωμα , μας έκαναν υπερήφανους.Επίσης συγχαρητήρια σε όλα τα χορευτικά όλων των συλλόγων , στο πρόεδρο και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Σ για την οργάνωση της εκδήλωσης.
Καλώς να ανταμωθούμε και του χρόνου στο 38ο Αντάμωμα.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr
0