ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΑΡΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΟΥΓΙΑΖΟ !!!


24-7-2017


Στα πλαίσια τής ανάπτυξης των Παιδιών - Αθλητών του Α.Σ. ΑΡΗ τής Θήβας , ύστερα από πρωτοβουλία τού Διοικητικού του Συμβουλίου και τού Προπονητή των αγωνιστικών του Τμημάτων κ. Γιάννη Μητρόπουλου , πραγματοποιήθηκε τήν Παρασκευή 21 Ιουλίου , στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ τής Θήβας '' Ανδρέας - Ερρίκος Χατζόπουλος '' , Διάλεξη από τον Αξιολογημένο σέ Εθνικές Κατηγορίες , Διαιτητή Μπάσκετ τής ΕΣΚΑΣΕ , κ. Παναγιώτη Χουγιάζο με σκοπό την κατανόηση των κανονισμών τού Μπάσκετ καθώς και τον ρόλο των Διαιτητών σε έναν Αγώνα .
Όλοι είμαστε κομμάτι τού παιχνιδιού , ο καθένας από το πόστο που υπηρετεί , ας βοηθήσει να το κάνουμε καλύτερο και κυρίως πιο ευχάριστο . Ευχαριστούμε τον καταξιωμένο Διαιτητή κ. Παναγιώτη Χουγιάζο , πού με υπομονή απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των Παιδιών , Αθλητών μας . Ραντεβού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στα Γήπεδα με τούς Νέους κανονισμούς τού Αθλήματος .


Με Τιμή
Ιωάννης Μητρόπουλος


Πηγή:thivanews.blogspot.gr
0