ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ !!! ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ !!! Η '' ΠΡΩΤΗ '' ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Α.Σ. ΑΡΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ !!!


29-8-2017

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΘΗΒΑΣ '' ΑΝΔΡΕΑΣ , ΕΡΡΙΚΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ''
Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού η πρώτη συνάντηση τής έναρξης τής Προετοιμασίας τού Ιστορικού Α.Σ. ΑΡΗ τής Θήβας , πού φέτος στην Α ' ΕΣΚΑΣΕ , θεωρείται από τα Μεγάλα Φαβορί για την κατάκτηση τού Πρωταθλήματος και την Άνοδο στην Γ ' Εθνική Κατηγορία τού Μπάσκετ .

Το Παρόν έδωσαν όλοι οι Αθλητές τής Ανδρικής Ομάδας ο Προπονητής κ. Χρήστος Χρήστου οι Συνεργάτες του ( κ.κ. Δημήτρης Τσάλεζας , Βασίλης Τζαβίδας , Γιάννης Ταμπούκας ο οποίος είναι Προπονητής των Ακαδημιών και των Γυναικείων Τμημάτων , και ο Φυσιοθεραπευτής Βασίλης Χρήστου ) και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κ. Γιώργο Ματσαγγούρα .

Στους Μπασκετμπολίστες τού Συλλόγου μίλησαν , ο Προπονητής κ. Χρήστος Χρήστου , ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Ματσαγγούρας και όλα τα Μέλη τού Διοικητικού Συμβουλίου. Η Προετοιμασία άρχισε από τον Στίβο τού Δημοτικού Σταδίου Θήβας όπου οι Αθλητές τού κ. Χρήστου έκαναν αρκετούς γύρους .... για προθέρμανση !!! και τις επόμενες ημέρες έπεται θερμή Προπονητική συνέχεια , αφού όλη η Αθλητική Οικογένεια τού φετινού Α.Σ. ΑΡΗ τής Θήβας , ζει και αναπνέει με την Άνοδο τής Ομάδας στην Γ ' Εθνική Κατηγορία μέσα από τούς ... Αγωνιστικούς Χώρους .


Πηγή:thivanews.blogspot.gr
0