Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων στους επιτυ χόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

30-8-2017


ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ















Λιβαδειά, 24-08-2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες και όλους εσάς που πετύχατε την εισαγωγή σας σε Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία στο αντικείμενο που επιλέξατε να σπουδάσετε. Η προσπάθεια σας ήταν κοπιαστική και απαίτησε από όλους σας να καθορίσετε τους στόχους σας, να επιδείξετε αφοσίωση, αποφασιστικότητα και να δουλέψετε σκληρά. Αυτός ο συνδυασμός έφερε το ποθούμενο αποτέλεσμα. Εύχομαι οι σπουδές σας να ολοκληρωθούν με την ίδια επιτυχία και ως αυριανοί επιστήμονες να προσφέρετε τις γνώσεις σας προς όφελος του τόπου και του κοινωνικού συνόλου.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σας, οι οποίοι καθ' όλη τη διάρκεια των μαθητικών σας χρόνων ήταν δίπλα σας, ενέπνεαν και στήριζαν την προσπάθεια σας.
Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν σε όσους και όσες προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις. Γιατί ο αγώνας για μάθηση, συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας και επιτυχία είναι να ζούμε τη ζωή μας όπως θέλουμε.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου

 Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια