Επιμελητήριο Βοιωτίας: Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)


8-9-2017



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα : «Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)».

Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας και μέλη της επιχειρηματικής μας κοινότητας θα συμμετάσχουν στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί, από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της συμμετοχής μας είναι η ανάδειξη της παραγωγικής φυσιογνωμίας και της επιχειρηματικής ταυτότητας της Βοιωτίας. Άλλωστε, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδας, διεθνούς ακτινοβολίας.

Στη προηγούμενη διοργάνωση η ΔΕΘ φιλοξένησε περί τους 1.000 εκθέτες σε 27.000 τ.μ., υποδέχθηκε 13 διεθνείς συμμετοχές, ενώ προσέλκυσε περισσότερους από 220.000 επισκέπτες.
Σημειώνεται ότι η 82η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Κίνα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις να είναι πολλαπλά, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Οι βοιωτικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα φιλοξενηθούν στο stand 16 του περίπτερου 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, είναι οι κάτωθι

 KAMARIDIS GLOBAL WIRE SA, παραγωγή πάνελ πολυουρεθάνης, γαλβανισμένα σύρματα, μαύρα σύρματα, καρφοβελόνες

ΑΦΟΙ ΤΖΕΛΑΤΗ & ΣΙΑ ΕΕ, πλεκτήριο-καλτσοποιία.

ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΕΡΚΥΝΑ», παραγωγή παραδοσιακών τροφίμων.

ΟΡΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, αλεύρι ζέας, σπόρος και πλιγούρι δίκοκκου σταριού, βιολογικής καλλιέργειας.

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας εύχεται στους συμμετέχοντες συναδέλφους, «καλές δουλειές».


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια