«Ηλεκτρονικό εισιτήριο στα λεωφορεία πιθανότατα μέσα στο 2018»


19-10-2017











 Η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου, πιθανότατα μέσα στο 2018, είναι στα σχέδια του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), όπως ανέφερε ο πρόεδρός του, Κώστας Αμπατζάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Ο ίδιος σημείωσε, ωστόσο, ότι αυτήν τη στιγμή δεν είναι σε θέση να δώσει ακριβές χρονοδιάγραμμα για την εφαρμογή του, καθώς επείγει να προχωρήσει πρώτα η υλοποίηση δύο φάσεων του όλου εγχειρήματος των συγκοινωνιών, που θα αλλάξουν τον συγκοινωνιακό χάρτη της πόλης.

«Δεν είναι ώριμο να δώσουμε ένα χρονοδιάγραμμα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, εκτιμάμε (ότι θα γίνει) μέσα στο 2018, θέλουμε να είμαστε συνεπείς και πιο συνεπείς θα είμαστε το επόμενο διάστημα, καθώς στήνουμε έναν δημόσιο φορέα, μία ανώνυμη εταιρεία του Δημοσίου από το μηδέν, είναι διαδικασία που θα απαιτήσει χρόνο» τόνισε και σχολίασε: «Το συγκοινωνιακό έργο πρέπει να το υλοποιήσουμε γιατί ο κόσμος της Θεσσαλονίκης έχει κουραστεί πολύ». «Μεσοπρόθεσμα, μετά από τις δύο φάσεις που προηγούνται, έχουμε το ηλεκτρονικό εισιτήριο, για το οποίο έχουμε συστήσει ήδη εντός του ΟΣΕΘ ομάδα εργασίας και υπάρχει υλικό για αυτό.

Είμαστε τυχεροί γιατί υπάρχει ήδη ο ΟΑΣΑ που θα μας μεταφέρει τεχνογνωσία» πρόσθεσε.


Πηγή:www.newsbeast.gr

Σχόλια