Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας ΕΠΑΨΥ στη Λιβαδειά

24-10-2017










Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας οι δομές της ΕΠΑΨΥ Λιβαδειάς υλοποίησαν δωρεάν μία σειρά από επιτυχημένες δράσεις, που στόχευαν στην υπεύθυνη ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση σε θέματα ψυχικής υγείας καθώς και στην ψυχαγωγία.

Συγκεκριμένα:

· Την Τρίτη 10/10 το πρωί η ΕΠΑΨΥ σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων οι έμπειροι νοσηλευτές των δομών μας προσέφεραν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και πιέσεως σε περισσότερους από 300 συμπολίτες μας στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, με παράλληλη ενημέρωση για την Ψυχική Υγεία.

· Την Τετάρτη 11/10 στις 19.00 στο art cafe Αστραδενή το ενδιαφέρον του κοινού προσέλκυσε η προβολή του ντοκυμαντέρ "Εκκρεμές", που αφηγείται την ψυχιατρική εμπειρία του Στάθη, ενοίκου του Προστατευόμενου Διαμερίσματος της ΕΠΑΨΥ Λαμίας.

· Την Πέμπτη 12/10 διοργανώθηκε γιορτή στον χώρο του οικοτροφείου, με συμμετοχή μελών του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ "Ειδική Παιδεία", μελών του ΣΟΨΥ Βοιωτίας, συγγενών, φίλων και εθελοντών.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Λεβαδέων για την συνεργασία καθώς και όλους όσοι στήριξαν τις δράσεις με την παρουσία και την βοήθειά τους.


Πηγή:orchomenos-press.blogspot.gr

Σχόλια