Περιπατητική διαδρομή Δεκεμβρίου από την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων


28-11-2017










Η Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων διοργανώνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 περιπατητική διαδρομή, η οποία θα ακολουθήσει μέρος της διαδρομής του ορεινού αγώνα τρεξίματος “Στα χνάρια του Δευκαλίωνα”.

Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 09:00 στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο – κτίριο ΟΤΕ) ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι από τους συμμετέχοντες δεν διαθέτουν Ι.Χ.
Η περιπατητική διαδρομή θα ξεκινήσει στις 10:00 από το Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών, θα περάσει από την πόλη των Δελφών με κατεύθυνση το διεθνές μονοπάτι Ε4. Στη συνέχεια θα οδηγηθεί προς το πλακόστρωτο μονοπάτι για 3 χιλιόμετρα και η διαδρομή θα συνεχίσει στο Ε4 και θα τερματίσει στο 5ο χιλ. στη θέση “Κρόκι” όπου θα υπάρξει ξεκούραση και επιστροφή (συνολικός χρόνος πεζοπορίας περίπου 3 ώρες).

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα θα πραγματοποιείται αγώνας ορεινού τρεξίματος και θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε μερικούς από τους καλύτερους αθλητές του αθλήματος και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια τους.
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι εξαιρετικής ομορφιάς όπου στην επιστροφή θα έχουμε μια υπέροχη θέα των Δελφών με τα αρχαία μνημεία, της Ιτέας και του Κορινθιακού Κόλπου.
Σημειώνεται ότι ο καθένας συμμετέχει με δική του ευθύνη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιπατητική διαδρομή παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον κ. Σωτήρη Καρβούνη τηλ. 6976332156.

πηγη: thivanews.blogspot.gr

Σχόλια