Μεγάλη καμπάνια τουριστικής προβολής της Θήβας


10-4-2018











Εγκρίθηκε με το υπ’ αρ. πρωτ. 3370/20-3-2018 έγγραφο του Ε.Ο.Τ. το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Θηβαίων για το έτος 2018, όπως αυτό προτάθηκε από την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δ. Θηβαίων και εγκρίθηκε με την υπ’ αρ. 45/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έντεκα (11) δράσεις, που θα υλοποιηθούν σύμφωνα με τις προτεραιότητες που θα ορίσει η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης.
Για την υλοποίηση των δράσεων έχει εξασφαλιστεί από την Οικονομική Υπηρεσία Δ. Θηβαίων χρηματοδότηση ύψους 40.204,00 ευρώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ 2018

Παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικού Τουριστικού marketing και προβολής
Δημιουργία Ταυτότητας και Εφαρμογές Ταυτότητας
Δημιουργία Πανοραμάτων 360ο στην Τουριστική Ιστοσελίδα του Δήμου Θηβαίων (εικονική περιήγηση)

Δημιουργία Mobile Application για την προβολή των σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος και τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών
Δημιουργία Τουριστικών Θεματικών Προωθητικών videos
Δημιουργία-εκτύπωση Έντυπου υλικού για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος (Τουριστικός Οδηγός, Φυλλάδια, Καρτ ποστάλ, Χάρτες τσέπης, Χάρτες σε πινακίδες )
Δημιουργία Φωτογραφικού Υλικού
Δημιουργία, διαχείριση και παραγωγή περιεχομένων για τον τουρισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εκδηλώσεις- events
Προβολή Δράσεων
Συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού

Μετά την έγκριση του Προγράμματος από τον ΕΟΤ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δ. Θηβαίων κ. Δημήτρης Κουτσοδήμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Θηβαίων στοχεύει στην προβολή και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, αξιοποιώντας κυρίως τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία, με στόχο την αποτελεσματική προσέλκυση νέων επισκεπτών, την αναβάθμιση της παρεχόμενης πληροφόρησης και εξυπηρέτησης αυτών και κατ΄επέκταση την ενίσχυση των επιχειρήσεων του ευρύτερου τουριστικού κλάδου και των ευρύτερων ωφελειών της τοπικής κοινωνίας. Σε λίγο καιρό θα έχουμε σε λειτουργία και τη νέα τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Θηβαίων, που θα αποτελέσει ένα χρήσιμο και ισχυρό εργαλείο για την προβολή της περιοχής μας.
Ευχαριστώ θερμά τη Γενική Γραμματέα Τουρισμού κ. Ευρυδίκη Κουρνέτα, τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ. κ. Κωνσταντίνο Τσέγα και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Θηβαίων που ενέκριναν το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής, τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου και την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου που εξασφάλισαν τη χρηματοδότηση για την υλοποίηση των δράσεων, τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου που συνεργάστηκαν για τη σύνταξη του Προγράμματος και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δ. Θ. που ενίσχυσε με προτάσεις το Πρόγραμμά μας».


Πηγή:thivagr.blogspot.gr

Σχόλια