Την στιγμή που πέφτει το Μιράζ με τον Γιώργο «αγέλη» ρωσικών υποβρυχίων διαβαίνει τα ΣΤΕΝΑ. Όλοι οι δορυφόροι και τα συστήματα παρακολουθούν το ΑΙΓΑΙΟ.


16 Απριλίου 2018





ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η τρέχουσα Ελληνο- τουρκική κρίση υπερβαίνει το τοπικό επίπεδο
σύγκρουσης και εμπίπτει σε υψηλότερους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς που στοχεύουν στην αναδιάταξη των στρατηγικών ισορροπιών του Πλανήτη.

Τέλος πάντων όλα τα ζοφώδη πνεύματα της ανθρωποκτόνου πλεονεξίας διέρχονται σήμερα από την στρατηγική θέση της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ πατρίδος μας. Πολλές φορές επισημάναμε στο παρελθόν όταν τίποτε από αυτά που βιώνουμε σήμερα δεν ήταν ορατό , ότι τα ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ είναι συνέχεια και διαδρόμων ναυσιπλοΐας του ΑΙΓΑΙΟΥ με την ίδια ακριβώς στρατηγική αξιολόγηση.
Το γεωπολιτικό αυτό θαλάσσιο μονοπάτι που πηγαίνει στις ακτές της Συρίας και στην διώρυγα του Σουέζ είναι σήμερα το πιο δημοφιλές σημείο ηλεκτρονικής κατόπτευσης και ηλεκτρομαγνητικού πολέμου στον Πλανήτη.

Όταν όλα είναι ανοικτά για την Μέση Ανατολή τότε όλα τα ενδεχόμενα και τα σενάρια είναι πιθανά στο Αρχιπέλαγος του ΑΙΓΑΙΟΥ. την επίθεση στη Συρία: «Αγέλη» ρωσικών « Ένα υποβρύχιο του βρετανικού Ναυτικού «κυνηγήθηκε» στα βαθιά νερά της Μεσογείου από «αγέλη» ρωσικών υποβρυχίων κλάσης Kilo λίγο πριν την εκδήλωση της επίθεσης κατά της Συρίας.

Αυτό αποκαλύπτουν σήμερα οι Sunday Times στο κυριακάτικο φύλλο τους.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα ρωσικά υποβρύχια γνωστά και με το παρατσούκλι «μαύρη τρύπα» εξαιτίας του πολύ χαμηλού ακουστικού τους ίχνους, κυνηγούσαν το βρετανικό υποβρύχιο κλάσης Astute μαζί με δύο φρεγάτες και ένα αεροσκάφος ανθυποβρυχιακού πολέμου Il-38 που επιχειρούσε από την αεροπορική βάση Χμειμίμ. Τα ρωσικά Kilo παρακολουθούσαν το βρετανικό υποβρύχιο το οποίο μετέφερε 20 βλήματα Tomahawk με εμβέλεια άνω των 1.000 μιλίων, καθώς αυτό εισερχόταν στην «ζώνη βολής» για την επίθεση στη Συρία, με πρόθεση να το εμποδίσουν να εκτοξεύσει τους πυραύλους cruise που μετέφερε. Τελικά όπως έγινε αργότερα γνωστό τα ρωσικά Kilo φαίνεται πως πέτυχαν την αποστολή τους καθώς κανένα βρετανικό υποβρύχιο  δεν εκτόξευσε Tomahawk κατά στόχων στη Συρία. Από την πλευρά του το βρετανικό Ναυτικό είχε στον αέρα ένα αεροσκάφος Α/Υ πολέμου στην προσπάθεια να εντοπίσει τα ρωσικά Kilo.» Πάνος Σπαγόπουλος http://www.pronews.gr/: 15/04/2018

Ότι μοντέρνο και τελειότερο όπλο κυκλοφορεί το έριξαν οι ισχυροί της γης στο ΑΙΓΑΙΟ.
Διαβάσαμε και φρίξαμε
« Εκτός από όπλα Ηλεκτρονικού Πολέμου, υπάρχουν και ηλεκτρομαγνητικά όπλα βιοσυντονισμού που στοχεύουν στη βιολογία τού αεροπόρου»
« Η φράση ενεργή παρεμβολή σημαίνει δημιουργία εικονικών στόχων ή τύφλωση του ραντάρ ή του gps.

Δεν σημαίνει πρόκληση βλάβης στα ηλεκτρονικά του αεροσκάφους ώστε να πέσει. Δεν πέφτει το αεροσκάφος από την έλλειψη ραντάρ, gps και επικοινωνίας με τη βάση. Επίσης το δεύτερο αεροσκάφος θα ανέφερε τα ίδια προβλήματα αν είχε υπάρξει ηλεκτρονικός πόλεμος από τούρκους.
Συνεπώς το πιθανότερο είναι ότι το έριξαν με άλλη τεχνολογία κάποιοι πιο προχωρημένοι, γι αυτό και δεν πρόλαβε να κάνει eject o πιλότος. Υπάρχουν και ηλεκτρομαγνητικά όπλα βιοσυντονισμού που στοχεύουν τη βιολογία του πιλότου.  3 Τουρκικά αεροσκάφη και τα 2 πλωτά μέσα των γειτόνων μας που είναι ειδικά στο να πραγματοποιούν υποκλοπές και να μπλοκάρουν τα ηλεκτρονικά συστήματα των μαχητικών μας , »δεν βρέθηκαν» σε ….υπηρεσιακή ετοιμότητα!

Δεν άνοιξε ο θόλος του Μιράζ προκειμένου να εκτιναχθεί και να σωθεί ο γενναίος σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, στοιχείο-σοκ που δείχνει ότι  μάλλον δημιουργήθηκε άγνωστη βλάβη στα μηχανικά συστήματα του μαχητικού» http://www.hawkshellas.com 15 Απριλίου 2018

Μόνο ο ήρωας μας πιλότος Γιώργος ξέρει τώρα την αλήθεια γιατί βρίσκεται στην μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Γιώργο
Έρχεται και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ της Ελλάδος για την οποία και θυσιάστηκες.
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ο ΚΥΡΙΟΣ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Πηγή:www.oparlapipas.gr/2018/04/tin-ora-pu-pefti-to-miraz.html#more

Σχόλια