Ζωή Κωνσταντοπούλου από τον Βόλο: «Το σύστημα θέλει να είμαστε λίγοι, αλλά είμαστε πολλοί»


6 Μάϊου 2018Στον Βόλο βρέθηκε χθες η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνοδευόμενη από στελέχη του κόμματος. Η ίδια παρέστη στο συλλαλητήριο της επιτροπής αγώνα κατά της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ και κατά της κατασκευής εργοστασίου παραγωγής καυσίμου από σκουπίδια από τον Δήμο Βόλου. Χθες το απόγευμα η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου συμμετείχε στη συνεδρίαση του πυρήνα Μαγνησίας μελών και φίλων του κόμματος στο Στέκι Ελευθερίας και αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στον προγραμματισμό δράσης του κόμματος.
Η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου επισήμανε ότι «η κυβέρνηση είναι στη γνωστή της δράση, του ψέματος και της απάτης. Από τα μνημόνια θα βγουν οι πολίτες όταν αποτινάξουν την κυβέρνηση αυτή και συνολικά τις κυβερνήσεις και τις πολιτικές δυνάμεις των μνημονίων». Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας τόνισε ότι «εμείς δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι αυτοί που σήμερα νέμονται την εξουσία θα ήθελαν να γαντζωθούν για πάντα. Ακόμη και να μην κάνουν εκλογές. Δεν εκπλησσόμαστε από το γεγονός ότι αυτήν τη στιγμή ανακοινώνουν ότι θα παρατείνουν αυτή τους την παραμονή στην εξουσία. Η δική μας δουλειά είναι η αντίθετη, να τους ρίξουμε από την καρέκλα τους και συνολικά να ανατρέψουμε αυτό το καθεστώς. Για αυτό εργαζόμαστε και για αυτό βρισκόμαστε εδώ με πολίτες του Βόλου, που ενδιαφέρονται για τη ζωή τους και για των παιδιών τους και ενεργοποιούνται για να παλέψουν».


Στη συνεδρίαση η ίδια αναφέρθηκε στο συλλαλητήριο και την επιτυχία του, ενώ ανακοίνωσε την έναρξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και του Freedom TV, το νέο διαδικτυακό μέσο, για να μπορούν οι πολίτες να εκφραστούν και να ακουστεί η φωνή τους.


Πηγή:e-thessalia.gr/zoi-konstantopoyloy-apo-ton-volo-to-systima-thelei-na-eimaste-ligoi-alla-eimaste-polloi
0