Οι μαθητές των Δημοτικών της Βοιωτίας που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά»

4-06-2018











Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο 12ος μαθητικός διαγωνισμός «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού των σχολείων του Νομού Βοιωτίας και την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα .

Ο διαγωνισμός οργανώθηκε από τα κεντρικά της Ε.Μ.Ε. και διεξήχθη σε συνεργασία με το παράρτημα της Ε.Μ.Ε. Ν. Βοιωτίας, τους δασκάλους των σχολείων και με τη στήριξη της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης.

Στο διαγωνισμό αυτό οι μαθητές διαγωνίστηκαν στα σχολεία τους με επιτηρητές τους δασκάλους τους.

«Ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν αυτή τη διοργάνωση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους 139 μαθητές που διακρίθηκαν με την επίδοσή τους. Η Μαθηματική Εταιρεία και το Παράρτημα Βοιωτίας για πρώτη φορά Πανελλαδικά οργάνωσε στις 9 Φεβρουαρίου μάθημα προετοιμασίας των μαθητών με συμμετοχή απ όλα τα σχολεία της Βοιωτίας», σημειώνουν μεταξύ άλλων εκ μέρους του Δ.Σ. του παραρτήματος ΕΜΕ Βοιωτίας ο Πρόεδρος Γιάννης Βελαώρας και ο Γραμματέας Στράτος Αρετός». Και καταλήγουν: «Αυτό μας δίνει τη δύναμη να μείνουμε δίπλα τους τόσο με τις εκδόσεις της (Μικρός Ευκλείδης για το Δημοτικό σχολείο, τον Ευκλείδη Α για το Γυμνάσιο) όσο και με τα μαθήματα προετοιμασίας για τους μαθηματικούς διαγωνισμούς. Η βράβευση των μαθητών θα γίνει τον Οκτώβριο του 2018».

Πηγή:viotianet.gr/archives/45764

Σχόλια