Το Galaxy Note 9 πέρασε από το FCC και ανακοινώνεται συντομα

26-6-2019












Το FCC στις Η.Π.Α έκανε αποδεκτή μια συσκευή της Samsung με τον κωδικό SM-N960F, το οποίο πιστεύεται πως είναι το Galaxy Note 9, αν αναλογιστούμε ότι το Note 8 είχε κωδικό μοντέλου SM-N950, και φαίνεται πως πλησιάζουμε στην επίσημη ανακοίνωσή του.
Η υπηρεσία FCC (US Federal Communications Commission) ασχολείται με ρυθμιστικές αρμοδιότητες για τις συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών, εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και Internet στις Η.Π.Α και έκανε αποδεκτή τη συσκευή που εκτός απροόπτου είναι το Note 9 για τις αγορές εκτός Η.Π.Α και Ασίας.

Αυτό που παρατηρούμε είναι πως το FCC έλαβε το Note 9 τον Απρίλιο και μέχρι τώρα το υπέβαλε σε δοκιμές και από αυτό καταλαβαίνουμε ότι η συσκευή ήταν σχεδόν στην τελική της μορφή από τον Απρίλιο, με τα render του Galaxy Note 9 να απεικονίζουν πιθανότατα την πραγματική συσκευή.
Δυστυχώς δεν έγιναν γνωστά κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά του Note 9 παρά μόνο το ότι εμφανίστηκαν οι κωδικοί SM-N960X και SM-N960F/DS που αφορούν την έκδοση για την Ασία και αυτή με δύο κάρτες sim για τις υπόλοιπες αγορές, ενώ εντύπωση προκαλεί η απουσία, προς το παρόν, της έκδοσης SM-N960U που προορίζεται για την αγορά των Η.Π.Α.

Πηγη:techblog.gr/mobile/to-galaxy-note-9-perase-apo-to-fcc-kai-anakoinonetai-syntoma/

Σχόλια