Το Σεπτέμβριο στη Λιβαδειά, το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας, AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

27-7-2018









Τα Επιμελητήρια Στερεάς Ελλάδας θα συνδιοργανώσουν το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας, AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, από 19 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018, στις εγκαταστάσεις του Επιχειρηματικού Πάρκου Λιβαδειάς (πρώην Unicot).

Σε μια στεγασμένη έκταση 8.000 τ.μ., με παράλληλες υπαίθριες εκδηλώσεις, όπου παραγωγοί απ` όλη την Ελλάδα, μεταποιητές, βιοτέχνες, επιχειρηματίες αλλά και επιστήμονες, γεωπόνοι και τεχνοκράτες, θα συναντηθούν, με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων, την γνωριμία με καινοτόμα προϊόντα και καλλιέργειες, την παρουσίαση εργαλείων και άλλων εφοδίων.

Το Φεστιβάλ θα απευθύνεται παράλληλα και στον καταναλωτή, αφού στο AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ θα μπορεί κανείς να γνωρίσει και να αγοράσει «ό,τι αγαπά η καρδιά του», από τα περίπτερα των παραγωγών, που θα καταφθάσουν από την Στερεά Ελλάδα αλλά και από όλη την χώρα.
Παράλληλα και μέσα στο χώρο του φεστιβάλ θα λάβει χώρα το 25ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών, μια τετραήμερη συνάντηση από νέους, ανήσυχους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα.
Η πανελλήνια αυτή συνάντηση του Σεπτεμβρίου είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, Δήμων της Στερεάς Ελλάδας και άλλων επιστημονικών, παραγωγικών και συνδικαλιστικών φορέων.
Τέλος στον υπαίθριο χώρο του Φεστιβάλ, καθημερινά, θα γίνονται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.


Πηγη:thivagr.blogspot.com/2018/07/1-agrofest.html

Σχόλια