Τρεις τηλεκατευθυνόμενες ράμπες στις παραλίες Δηλεσίου-Αντίκυρας-Σαράντι από την Π.Ε. Βοιωτίας


16-8-2018














«Ένα τεράστιο έργο για τον συνάνθρωπο μας-άνθρωπο με ειδικές ανάγκες- βελτιώνοντας όσο μπορούμε την ποιότητα ζωής του. Ένα έργο ανάπτυξης «τουρισμού της αναπηρίας» στις 3 παραθαλάσσιες περιοχές μας ! Αν λάβουμε υπόψιν ότι αυτες οι ράμπες αναπήρων , είναι οι 3 από τις 60 που έχουν τοποθετηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο , μας κάνει διπλά υπερήφανους !» σχολίασε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά κατά την πρόσφατη τοποθέτηση των τηλεκατευθυνόμενων ραμπών αναπήρων στις παραλίες Δηλεσίου-Αντίκυρας-Σαράντι.
«Μια σπουδαία μέρα για την Βοιωτία, μια σπουδαία μέρα για τον άνθρωπο» συμπλήρωσε, την ώρα που η ΚΕΔΕ καλεί την κυβέρνηση να δρομολογήσει επιτέλους πολιτικές που θα διασφαλίζουν την προσβασιμότητα στους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα.

Η ΚΕΔΕ επανειλημμένα έχει ζητήσει από την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό να διαθέσει το 20% του ΕΣΠΑ 2014-2020 καθώς και από τις Περιφέρειες να αξιοποιήσουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια, προκειμένου να διευκολυνθεί η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στις πόλεις μας.


Πηγη:orchomenos-press.blogspot.com

Σχόλια