Δελτίο Τύπου – Η Πλεύση Ελευθερίας καλεί τους πολίτες στη Θεσσαλονίκη


7-8-2018









Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου θα βρεθούμε στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους πολίτες, τα κινήματα, τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής, της εργασίας και της ανεργίας

Διαδηλώνουμε εναντίον της μνημονιακής κατοχής, των δανειστών και του ψεύτη Πρωθυπουργού, που μιλά για έξοδο από τα Μνημόνια, ενώ η Τρόικα επανέρχεται στη χώρα στις 10 Σεπτέμβρη κι ενώ η Ελλάδα έχει δεσμευθεί σε μνημονιακά μέτρα μέχρι το 2060 και διαρκείς ιδιωτικοποιήσεις μέχρι το 2114.

Διαδηλώνουμε εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών και της παράδοσης της Μακεδονίας, της ιστορίας και της πατρίδας μας, από την προδοτική κυβέρνηση Τσίπρα, που δίνει γη και ύδωρ στους δανειστές, στις ΗΠΑ και τη Γερμανία, υπακούοντας πειθήνια σε ό,τι ζητούν μέσω του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαδηλώνουμε για το έγκλημα που συντελέστηκε στο Μάτι, με θύματα δεκάδες συνανθρώπους μας.
Ενάντια στην εγκληματική κυβέρνηση που ευθύνεται για την τραγωδία και την απόπειρα συγκάλυψής της.

Διαδηλώνουμε ενάντια στην αρπαγή της περιουσίας των απλών ανθρώπων από τις Τράπεζες και την Κυβέρνηση, μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με την βοήθεια επίορκων συμβολαιογράφων.
Διαδηλώνουμε ενάντια στην μη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, από μια Κυβέρνηση που εκλέχθηκε με εντολή να τις διεκδικήσει.

Διαδηλώνουμε ενάντια στη μη διαγραφή του χρέους, από μια Κυβέρνηση που εκλέχθηκε με εντολή να το διαγράψει.

Διαδηλώνουμε ενάντια στη διαπλοκή, τη διαφθορά και την σήψη των διορισμών των συγγενών και των κολλητών, από μια κυβέρνηση που εκλέχθηκε με εντολή την κάθαρση, την διαφάνεια, την λογοδοσία.

Διαδηλώνουμε για την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, το μέλλον μας
Δεν εκχωρούμε την πατρίδα μας, δεν ξεχνάμε την ιστορία μας.
Δεν τους χαρίζουμε τη ζωή μας.
Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. συναντιόμαστε στην Καμάρα και συμμετέχουμε στη διαδήλωση και την πορεία.
Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου επισκεπτόμαστε την ΔΕΘ
Στις 2 μ.μ. θα δοθεί η Συνέντευξη Τύπου της Πλεύσης Ελευθερίας, όπου θα ανακοινωθούν τα επόμενα βήματα του κινήματος μας.
(Αίθουσα Β – Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός)

Πηγη:www.plefsieleftherias.gr/%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5/

Σχόλια