Ο Γκραντ δεν φεύγει από την Ινδία


7-8-2018









Η επικείμενη ανάληψη θέσης στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, δεν θα επηρεάσει τη συνεργασία του Αβραάμ Γκραντ με την ινδική North East United.

Ο Αβραάμ Γκραντ θα αναλάβει υψηλό διοικητικό πόστο στον Παναθηναϊκό, αμέσως μόλις οριστικοποιηθεί η ανάμειξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ωστόσο, ο Ισραηλινός προπονητής δεν θα έχει μόνιμη έδρα του στην Αθήνα, διότι θα είναι διπλοθεσίτης.

Από τις 4 Ιανουαρίου του 2018, ο Γκραντ εργάζεται για την ινδική North East United και την κοουτσάρισε σε παιχνίδια πρωταθλήματος την προηγούμενη άνοιξη. Μετά τη λήξη της σεζόν, ο Γκραντ τόνισε ότι δεν θα συνεχίσει ως προπονητής και θα παραμείνει ως τεχνικός σύμβουλος.
Αν μερικοί σκέφτηκαν ότι ο Γκραντ θα παραιτηθεί από την ιδιότητα του, εν όψει της πρόσληψης του στον Παναθηναϊκό, έκαναν λάθος. Ο Γκραντ δεν θα διακόψει την επαγγελματική σχέση του με τη North East United και το επιβεβαίωσε ο νέος προπονητής (και πρώην assistant του Γκραντ), Έλκο Σκιατόρε.

Ο Σκιατόρε μίλησε στην ιστοσελίδα Goal.com και ρωτήθηκε για τη λειτουργία της τριανδρίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον ίδιο, τον Γκραντ και τον βοηθό του, Άρθουρ Πάππας. Ο Ολλανδός εξήγησε τις αρμοδιότητες που θα έχει ο Ισραηλινός: "Ο Γκράντ θα υπάρχει στο πλάνο σαν σύμβουλος. Δεν θα χρειάζομαι την άδεια του για να αλλάξω το σύστημα ή να επιλέξω άλλον για την ενδεκάδα. Για την καθημερινότητα, έχουμε την ευθύνη εγώ και ο βοηθός μου και αν έχουμε ανάγκη από συμβουλή ή υποστήριξη, τότε ο Γκραντ θα είναι εκεί να μας βοηθήσει".
Ακόμα ένας τομέας που θα έχει ευθύνη ο Γκραντ, είναι η επιλογή των ντόπιων παικτών: "Η διαδικασία της επιλογής των Ινδών ποδοσφαιριστών άρχισε από την περίοδο που ο Γκραντ ήταν προπονητής. Οπότε, όλοι οι παίκτες θα περνούν από τον έλεγχο του και αυτός θα εγκρίνει την απόκτηση τους".

Πηγηwww.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/o-gkrant-den-feugei-apo-thn-india.5303121.html

Σχόλια