ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ .ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ RADIOTHIVA

7-8-2018







 Αναληθείς, ψευδείς και ανυπόστατες οι δηλώσεις του Κώστα Βενιζέλου στο radiothiva

 Για την αποκατάσταση της αλήθειας και προς αποφυγή της παραπληροφόρησης των δημοτών, που επιχειρείται από τον Δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης Κώστα Βενιζέλο (Δημοτικής Παράταξης Ώρα Ευθύνης) γνωστοποιούμε τα ακόλουθα:

 α. Στις 4/9/2018 πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού υπολειμμάτων κομμένου δέντρου, από μηχανήματα του Δήμου, τα οποία βρίσκονταν σε ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ δρόμο και ΟΧΙ ιδιωτικό, όπως επικαλείται ο εν λόγω σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Προς απόδειξη της αναλήθειάς του βεβαιώνεται από την Υπηρεσία Δόμησης ότι πρόκειται σύμφωνα με το ισχύον στην περιοχή διάταγμα ρυμοτομίας ΠΔ της 31-12-82/9-3-83 ΦΕΚ 54Δ ότι είναι δρόμος πλάτους 6μ. μεταξύ των ΟΤ 588 και 591, χωρίς επί του παρόντος να είναι κατασκευαστικά ολοκληρωμένος και διανοιγμένος σε όλο του το πλάτος.

 β. Το εν λόγω δέντρο είχε κοπεί στο παρελθόν από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και δεν περισυνελέγησαν αμέσως τα κομμένα μέρη του λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας των μηχανημάτων του Δήμου, με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η χρήση του κοινόχρηστου δρόμου από τους δημότες που τον χρησιμοποιούν καθημερινά. Ως εκ τούτου προγραμματίστηκε η απομάκρυνσή των κομμένων μερών του δέντρου για τις 4/9/2018, με μέριμνα του αρμόδιου Αντιδημάρχου ως όφειλε να πράξει για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

 Προφανώς ο εν λόγω Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης βρίσκεται σε διάθεση προεκλογικής περιόδου και έχοντας στερέψει από ουσιώδη κριτική επί του έργου της Δημοτικής Αρχής, προσπαθεί να εμπλέξει ανυποψίαστους δημότες και εργαζόμενους του Δήμου στις δικές του μικροπολιτικές σκοπιμότητες, κατηγορώντας παράλληλα για “ρουσφετολογία” τη Δημοτική Αρχή, την ώρα που εκείνη προσπαθεί απλά να βελτιώσει την προσβασιμότητα των δημοτών σε κοινόχρηστους δρόμους προς αποφυγή ατυχημάτων. Επίσης, φαίνεται ότι αγνοεί ότι και η λασπολογία δεν έγκειται στις αρχές της δημοκρατίας.

 Μέσα από τις δηλώσεις του στο radiothiva, αρχικά προσπαθεί να αυτοχαρακτηριστεί “Ναύαρχος”, λέγοντας συμπερασματικά, ότι ο ίδιος θα έστελνε όλο τον “στόλο” οχημάτων του Δήμου στο 90 για να εμποδίσει το κλείσιμο πρόσβασης των παραδρόμων με την Εθνική Οδό και όχι για καθαρισμό κοινόχρηστου δρόμου για την ασφάλεια προσβασιμότητας των δημοτών (!) και στη συνέχεια προβαίνει σε συκοφαντικές δηλώσεις, ανυπόστατες και ψευδείς κατά της Δημοτικής Αρχής και των υπαλλήλων της.

 Ο κ. Βενιζέλος φαίνεται, επίσης, ότι αγνοεί τη νομοθεσία περί σκόπιμης παρακώλυσης/παρεμπόδισης εργασιών ή μήπως προβαίνει σε αυτές τις δηλώσεις διότι "έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λες" και “όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”; . Τέλος, καλούμε το radiothiva στο πλαίσιο των αρχών που διέπουν τη δημοσιογραφία μεταξύ των οποίων είναι η αντικειμενικότητα μετάδοσης της είδησης που διασφαλίζεται με την παράθεση αμφότερων απόψεων, να δημοσιοποιήσει το παρόν δελτίο τύπου.

 Πηγη:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια