Εντοπίστηκε σώος ο 27χρονος στο Μαντούδι


2-10-2018







Απέδωσαν καρπούς οι έρευνες της ΕΜΑΚ στο Μαντούδι καθώς ο 27χρονος αγνοούμενος εντοπίστηκε ζωντανός σε μία νησίδα. Πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ προσεγγίζουν αυτή την ώρα ένα άτομο που βρίσκεται εξαντλημένο παραπλεύρως του ποταμού μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι ο 27χρονςο που αγνοείται από τα ξημερώματα της Κυριακής όταν και η κακοκαιρία έπληξε την περιοχή.

Πυροσβέστες από ξηράς και αέρος φτάνουν στο σημείο, όπου βρίσκεται και ο Περιφερειακός Διοικητής των ΠΥ Στερεάς Αρχιπύραρχος Νίκος Σπαής συντονίζοντας τις προσπάθειες διάσωσης.
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους άλλους δύο αγνοούμενους Οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στην περιοχή Σπαθαρίου-Μετοχίου στην Πύλη Ευβοίας, όπου όχημα παρασύρθηκε σε ρέμα. Το όχημα εντοπίστηκε και αναζητούνται ένας άνδρας και μια γυναίκα, που επέβαιναν -σύμφωνα με πληροφορίες- σε αυτό.

Ισχυρές δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ αλλά και 3 δύτες που έχουν φτάσει στην περιοχή από την Αθήνα προσπαθούν να εντοπίσουν τα σημεία στα οποία πιθανά να βρίσκονται οι άλλοι δύο αγνοούμενοι που αναζητούνται στην Εύβοια. Την ίδια στιγμή η ισχυρή βροχόπτωση συνεχίζεται για 2 ώρες περίπου παρά το γεγονός ότι ενδιάμεσα υπήρξε μια ύφεση που δεν κράτησε παραπάνω από μία ώρα.


Πηγη:fimotro.gr/entopistike-soos-o-27chronos-sto-mantoudi

Σχόλια