Στο μπλόκο της Νίκαιας η Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Η κυβέρνηση ελέγχει τη δικαιοσύνη”


30-1-2019








Μύδρους κατά της κυβέρνησης αλλά και της ελληνικής δικαιοσύνης την οποία χαρακτήρισε ως “ελεγχόμενη” εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την επίσκεψή της στο μπλόκο της Νίκαιας αργά το μεσημέρι της Τρίτης.










Η κ. Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε με αγρότες που συμμετέχουν στην κινητοποίηση ενώ αργότερα δήλωσε: «Βρέθηκα σήμερα στο Μπλόκο των Αγροτών στη Νίκαια Λάρισας και πληροφορήθηκα από την πρώτη στιγμή ότι πριν καν ξεκινήσουν καλά-καλά οι κινητοποιήσεις δρομολογήθηκαν οι ποινικές διώξεις! Με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς κλήση σε απολογία, 10 εκπρόσωποι των αγροτών παραπέμπονται στο ακροατήριο την 1/3/2019 ως… ηθικοί αυτουργοί παρακώλυσης συγκοινωνιών…Το κατηγορητήριο συντάχθηκε σήμερα και επιδόθηκε σήμερα, την ώρα που σοβαρές υποθέσεις λιμνάζουν για χρόνια. Αυτό θα πει ταχύτητα της Δικαιοσύνης, που η Κυβέρνηση ελέγχει!».


Πηγη:www.onlarissa.gr/2019/01/30/sto-mploko-tis-nikaias-i-zoi-konstantopoyloy-quot-i-kyvernisi-elegchei-ti-dikaiosyni-quot-fotografies/?fbclid=IwAR34qaAo4_zsKzWFmRCMO0fbQJagqYUFMYuryZ-iMVzLKd5-FLFR3obSHGQ

Σχόλια