Αλλάζει ο καιρός με χιόνια και στην Αθήνα!


19-2-2019









Νέα επιδείνωση θα σημειώσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο, με σφοδρές χιονοπτώσεις ακόμα και μέσα στην Αθήνα και πτώση της θερμοκρασίας έως και 15 βαθμούς!
Μπορεί ο καιρός να θυμίζει άνοιξη αυτήν την εβδομάδα, αλλά από Παρασκευή αλλάζει εκ νέου το σκηνικό, με ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.
Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα χτυπήσει τη χώρα από την Παρασκευή, αλλά ειδικά ειδικά το Σαββατοκύριακο προβλέπεται έντονη χιονόπτωση σε όλη την Αττική.

Συγκεκριμένα, για τα βόρεια προάστια το meteo.gr αναφέρει ότι από τους 15 βαθμούς Κελσίου -σήμερα-, την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου, ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 0 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά ο καιρός τις επόμενες ημέρες:

Παρασκευή 22-02-2019
Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές με τοπικές βροχές που τη νύχτα στα ανατολικά θα ενταθούν. Λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

Σάββατο 23-02-2019
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά άλλα και σε περιοχές της ηπειρωτικής χωράς με χαμηλότερο υψόμετρο.

Άνεμοι: στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και πιθανόν στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση.

Πηγη:fimotro.gr/allazi-o-keros-me-chionia-ke-stin-athina

Σχόλια